janez usenik Odkrito.si

Voditelj na Pop TV: Luke Dončića imam poln kufer!

neymar re Svet24.si

VIDEO: Brazilci v šoku: so ostali brez Neymarja?

boris-becker_re Svet24.si

Beckerjev diplomatski potni list v bistvu ...

FOTO1 Dojencki Svet24.si

Kradli slovenske otroke in jih prodajali na Zahod?...

Hailey Baldwin-justin bieber-poljub Najstnica.si

Hailey Baldwin in Justin Bieber ujeta med ...

uvodna Petisvet

Očka, ne bo me več k tebi

Nick Vujičić Njena.si

Žena Nicka Vujičića iskreno o tem, kaj čuti do...

Govorice

Monica Lewinsky spet razmišlja o Clintonu

P. L. , Zvezde, 12.03.2018 17:01:25

V luči kampanje Jaz tudi in številnih žensk, ki so priznale, da so jih nadlegovali ali celo zlorabili moški na vodilnih položajih, je spregovorila tudi Monica Lewinsky.

Delite na:
Monica Lewinsky spet razmišlja o Clintonu
Bill Clinton je bil po Monicinem prepričanju dovolj star, da bi vedel, da se ne sme spuščati v odnos z 22-letnico. Revija Zvezde

Štiriinštiridesetletna Monica na afero s predsednikom Billom Clintonom, ki je leta 1998 šokirala ves svet in zaradi katere bi moral Clinton skoraj predčasno končati mandat, danes gleda popolnoma drugače.

Monica je sicer večkrat izjavila, da je privolila v spolni odnos s predsednikom, kar jo postavlja v drugačen položaj kot žrtve posilstva, a zdaj pravi, da ni več čisto prepričana, ali je bil odnos sporazumen. Clinton je zlorabil svoj položaj in privilegije, je prepričana – navsezadnje je bil takrat najmogočnejši moški na svetu, ona pa 22-letnica v prvi službi. Monica sicer poudarja, da tudi ona nosi odgovornost za to, kar se je zgodilo, a da je bil Bill dovolj star, da bi »vedel bolje«, medtem ko je imela ona pri dvaindvajsetih zelo omejeno razumevanje ljubezni in spolnih odnosov. Dejala je še, da jo zaradi vseh žensk, ki so spregovorile, veseli, da ni več sama, čeprav se je tako počutila dolga leta. Medijska pozornost, ki je je bila deležna, je njeno življenje namreč spremenila v pekel, diagnosticirali pa so ji celo posttravmatsko stresno motnjo.

Preberite tudi: Zakaj se skušajo znebiti voditeljice na TV Slovenija. Kliknite TUKAJ!