kuljaj jasna-m24 Odkrito.si

Jasna Kuljaj v toplicah doživela šok

karen mcdougal Svet24.si

Zajčica trdi, da je imela razmerje s Trumpom

evri Svet24.si

Slovenski delavci z avstrijskimi otroškimi ...

marjan šarec-volitve_prvi krog Svet24.si

Marjan Šarec: Na uho mi je prišlo nekaj, kar ...

Kendall Jenner Najstnica.si

Kendall Jenner ima kar tri tatuje!

ales prej in potem Njena.si

Aleš danes neprepoznaven: shujšal je skoraj 100 ...

spela groselj Njena.si

Špela Grošelj ima dovolj!

Govorice

Monica Lewinsky spet razmišlja o Clintonu

P. L. , Zvezde, 12.03.2018 17:01:25

V luči kampanje Jaz tudi in številnih žensk, ki so priznale, da so jih nadlegovali ali celo zlorabili moški na vodilnih položajih, je spregovorila tudi Monica Lewinsky.

Delite na:
Monica Lewinsky spet razmišlja o Clintonu
Bill Clinton je bil po Monicinem prepričanju dovolj star, da bi vedel, da se ne sme spuščati v odnos z 22-letnico. Revija Zvezde

Štiriinštiridesetletna Monica na afero s predsednikom Billom Clintonom, ki je leta 1998 šokirala ves svet in zaradi katere bi moral Clinton skoraj predčasno končati mandat, danes gleda popolnoma drugače.

Monica je sicer večkrat izjavila, da je privolila v spolni odnos s predsednikom, kar jo postavlja v drugačen položaj kot žrtve posilstva, a zdaj pravi, da ni več čisto prepričana, ali je bil odnos sporazumen. Clinton je zlorabil svoj položaj in privilegije, je prepričana – navsezadnje je bil takrat najmogočnejši moški na svetu, ona pa 22-letnica v prvi službi. Monica sicer poudarja, da tudi ona nosi odgovornost za to, kar se je zgodilo, a da je bil Bill dovolj star, da bi »vedel bolje«, medtem ko je imela ona pri dvaindvajsetih zelo omejeno razumevanje ljubezni in spolnih odnosov. Dejala je še, da jo zaradi vseh žensk, ki so spregovorile, veseli, da ni več sama, čeprav se je tako počutila dolga leta. Medijska pozornost, ki je je bila deležna, je njeno življenje namreč spremenila v pekel, diagnosticirali pa so ji celo posttravmatsko stresno motnjo.

Preberite tudi: Zakaj se skušajo znebiti voditeljice na TV Slovenija. Kliknite TUKAJ!