mojca fatur Odkrito.si

Partnerica Klemna Slakonje o ozadju "nerazumne" ...

molk naslovnica Foto Ziga Culiberg (1) Svet24.si

Miša Molk o življenju, hčerki in moških

duhovna Petisvet.si

Karma je dela svoje, a to, kar bo še naredila ...

csd, center za socialno delo Svet24.si

CSD pred zlomom: z motorko nad socialne delavce!

Horoskop Svet24.si

Tedenski horoskop: z lopatami do konca

NIck JOnas Najstnica.si

Nick Jonas priznal, da si želi otroka

franko bajc Njena.si

Franko priznal, kaj mu je pomagalo do zmage

Govorice

Monica Lewinsky spet razmišlja o Clintonu

P. L. , Zvezde, 12.03.2018 17:01:25

V luči kampanje Jaz tudi in številnih žensk, ki so priznale, da so jih nadlegovali ali celo zlorabili moški na vodilnih položajih, je spregovorila tudi Monica Lewinsky.

Delite na:
Monica Lewinsky spet razmišlja o Clintonu
Bill Clinton je bil po Monicinem prepričanju dovolj star, da bi vedel, da se ne sme spuščati v odnos z 22-letnico. Revija Zvezde

Štiriinštiridesetletna Monica na afero s predsednikom Billom Clintonom, ki je leta 1998 šokirala ves svet in zaradi katere bi moral Clinton skoraj predčasno končati mandat, danes gleda popolnoma drugače.

Monica je sicer večkrat izjavila, da je privolila v spolni odnos s predsednikom, kar jo postavlja v drugačen položaj kot žrtve posilstva, a zdaj pravi, da ni več čisto prepričana, ali je bil odnos sporazumen. Clinton je zlorabil svoj položaj in privilegije, je prepričana – navsezadnje je bil takrat najmogočnejši moški na svetu, ona pa 22-letnica v prvi službi. Monica sicer poudarja, da tudi ona nosi odgovornost za to, kar se je zgodilo, a da je bil Bill dovolj star, da bi »vedel bolje«, medtem ko je imela ona pri dvaindvajsetih zelo omejeno razumevanje ljubezni in spolnih odnosov. Dejala je še, da jo zaradi vseh žensk, ki so spregovorile, veseli, da ni več sama, čeprav se je tako počutila dolga leta. Medijska pozornost, ki je je bila deležna, je njeno življenje namreč spremenila v pekel, diagnosticirali pa so ji celo posttravmatsko stresno motnjo.

Preberite tudi: Zakaj se skušajo znebiti voditeljice na TV Slovenija. Kliknite TUKAJ!