favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Razburljivo ljubezensko življenje Jana Bučarja

Andreja Comino, Zvezde, 04.12.2018 17:01:26

Samski, zaljubljen, samski, zaljubljen?!

Delite na:
Razburljivo ljubezensko življenje Jana Bučarja
Jan Bučar je postaven, vedno dobre volje in uglajen moški, zato ni čudno, da se okoli njega smuka veliko deklet. Pop TV

Igralec Jan Bučar je človek, ki nikogar ne pusti hladnokrvnega. Zaradi njegove uglajenosti bi ga mame najraje posvojile ali pa vsaj izbrale za zeta. Sam pa se vztrajno otepa vezanosti in se posveča drugim stvarem. Trenutno blesti v kar nekaj predstavah, resno pa se je lotil športa. Jan, ki je videti zelo prijazen, se v trenutku prelevi v eksplozivnega boksarja. Punce pa ga lahko srečate tudi v Tivoliju, kjer pridno trenira za polmaraton, ki ga namerava preteči naslednje leto. Dvainštiridesetletnik ni dobro premislil, ko je stavil s svojim trenerjem Perom

Jan je eden najbolj vsestranskih slovenskih igralcev. Trenutno blesti v muzikalu Madagascar, v Trstu je igral v Hamletu, veseli se tudi študija nove predstave, ki jo bo v matičnem lutkovnem gledališču začel z Matjažem Faričem. »Hamlet, v katerem sem igral hudobnega strica Klavdija, je bil zame poseben izziv. Ne boste verjeli, četudi sem videti prijazen in prijeten, sem zelo užival v vlogi. Včasih se je fino potopiti v mračnjaške in hudobne like. Iz sebe sem spravil tisto, česar v resničnem življenju ne morem. Zelo uživam, ko upodabljam temne sile. Bil sem zelo presenečen, kako hitro sem jih našel v sebi, še posebno ko sem se začel ukvarjati s tem,« pripoveduje igralec, ki je pri 42 letih v vrhunski kondiciji. To pa zato, ker se je spet resneje lotil treningov.

Vse za izklesano telo

»V svoji koži se počutim zelo dobro in se prav nič ne pritožujem. Občasno grem na trening boksa, kjer razvijam eksplozivnost. Seveda pa si vedno predstavljam, da koga pošteno mahnem na nos,« se smeji Jan, ki se s svojim trenerjem Perom razume tako dobro, da sta stavila, da se bosta naslednje leto udeležila 21-kilometrskega teka na Ljubljanskem maratonu. »Od malega prisegam na kolesarjenje, smučanje in borilne veščine, nikoli pa nisem maral teči. A stava je stava in za maraton se je treba dobro pripraviti. Začel sem s stotimi metri teka, zdaj pa že z muko pretečem deset kilometrov. Srečali me boste v Tivoliju,« pravi Jan, ki poskuša teči trikrat tedensko. Namerava tudi pozimi, saj se zaveda, kako se kondicijo pridobi z muko in zlahka izgubi. Na tekaških podvigih ga boste srečevali samega, saj se šepeta, da je Jan spet samski. Zadnja leta je bil v zvezi z lepo novinarko Uršo, vendar ga zadnje čase v gledališču in na družabnih dogodkih videvajo samega ali v družbi prijateljev. Seveda nas je zanimalo, kaj se dogaja na njegovem ljubezenskem področju. »Tega ne bom komentiral, lahko pa dodam, da je prišlo do nekih sprememb, ki še niso čisto dokončne, in sem na tankem ledu,« je bil skrivnosten. Hitro je še dodal, da je njegovo ljubezensko stanje zapleteno, da pa si želi krasne punce, vendar dojenčka za zdaj, čeprav je že zakorakal v peto desetletje življenja, še ne načrtuje.

Objavljeno v reviji Zvezde št. 48, 28. 11. 2018.