ivan gale bobo1 Dobra karma

'Galeta pri aferi razkritja ni vodilo ...

ana maria mitic 12 Svet24.si

Ana Maria Mitič bi se zabavala ob zaprepadenih ...

01-UVODNA mladi bojan pozar foto Arhiv zveze komunistov slovenije Reporter.si

Od Komunista do Evrope: kako je Bojan Požar ...

d32_scurkinaseljeoba Svet24.si

Stanovalci so ščurke našli pod kuhinjskimi ...

pivec3 Necenzurirano

Aleksandra Pivec je žrtev – same sebe #kolumna

križevniška-ulica, vandalizem Odkrito.si

Vandalizem v Ljubljani - Razkrivamo neverjetno ...

Tjaša Železnik Njena.si

Slovenska igralka pokazala prelepe noge

"Rajko se je ponesrečil na obletnico najine ljubezni"

kl, 31.07.2020 12:00:59

Nekdanji vodja Novih Fosilov se je ponesrečil na poti k soprogi, ki ji je želel pokloniti darilo za njuno obletnico.

Delite na:
"Rajko se je ponesrečil na obletnico najine ljubezni"
Nesreča Rajka Dujmića cropix

"Rajka je najin sin Tin v sredo dopoldne pripeljal v Stari Laz, kjer sem že od preteklega tedna zaradi dela na apartmaju," je povedala Snježana Dujmić. "Spoznala sva se 29. julija pred 38-imi leti in ta dan smo želeli preživeti skupaj. Vsi trije smo imeli kosilo na vikendu, ki je že 32 let naše mirno zatočišče, zvečer pa smo načrtovali intimno večerjo v Delnicah," pripoveduje pretresena Snježana.

Njihovo srečo pa so na žalost zamenjale negotovost in solze. Skupaj s sinom Rajkova soproga že dva dni v reški bolnišnici na Sušaku čaka na vsako novo vest o njegovem stanju.

rajko-dujmić, prometna-nesreča
Poškodovajni Volswagen Tiguan Rajka Dujmića
cropix

"Trenutno ne vemo ničesar," pravi. "Lahko povem le, da Rajko ni padel iz avtomobila, kot so objavili nekateri mediji. Zdaj čakam sina, da bi morda lahko prišla do Rajka, ki je na intenzivni negi, ker v bolnišnico ne moreva zaradi korone. Sinoči je imel nujno operacijo zaradi krvavitve v možganih. Še vedno je v umetni komi in vse kar lahko naredimo je, da čakamo."

Oglasili so se tudi nekdanji člani Novih Fosilov in izrazili sočutje do Rajka in njegove družine ter mu zaželeli skorajšnje okrevanje.

Kot so ji povedali očividci, bi nesreča lahko bila posledica močne sončne svetlobe, ki je Rajka zaslepila pri vožnji, vendar bo na pravi vzrok treba počakati. Rajko si je v nesreči zlomil tudi dve rebri, vendar je najhujšo poškodbo povzročil udarec v glavo.

rajko-dujmić, prometna-nesreča
Drevo, v katerega je treščil Rajko Dujmić z avtomobilom
cropix

"Povedali so mi, da je do prihoda reševalcev Rajko bil pri zavesti, vendar je med prevozom padel v komo. Zdravniki so mi rekli, da je v komi zaradi krvavitve v možganih in da so naredili vse, kar je bilo v njihovi moči. Komaj se je vse umirilo, pa se je zgodilo tole," je rekla Snježana, pri čemer je namignila na poročanja medijev o Rajkovih težavah z zakonom in nesoglasjih z nekdanjimi Fosilovci. "Ampak vse bo v redu. Močan je. In jaz sem z njim," je optimistično dejala.

Po poročanju policije je "voznik Volkswagena Tiguan z zagrebškimi registracijami v smeri Mrkopalja v nepreglednem ovinku izgubil oblast nad vozilom in zletel s cestišča". Po njihovi prvi oceni je bila vzrok za nesrečo neprilagojena hitrost, vendar preiskava še ni končana. Avto je pristal približno pet metrov pod cesto, le deset metrov od prepada, kjer se je zaustavil, ko je trčil v drevo.