Dacinger_renata_osebni arhiv Odkrito.si

TV-voditeljica v tujino zaradi partnerja, domov ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za petek, 25. maja

harry_meghan markle Svet24.si

FOTO: To je gesta Meghan Markle, ki je razkrila, ...

dolina triglavskih jezer, triglavska jezera Svet24.si

Razkrivamo največje slovenske veleposestnike

Selena Gomez Najstnica.si

Taylor Swift se je na odru pridružila Selena ...

poterbin 2 Njena.si

Dončićevo mamo označili za najlepšo na svetu

princ charles, camilla Meghan markle Njena.si

Camilla: To se je dogajalo zaradi Meghanine ...

Govorice

Princesa Tessy se bori za sinova in plemiški naslov

K. K., 24.11.2017 11:01:04

Za srečo in smeh v življenju princesinih sinov že dolgo ni več prostora.

Delite na:
Princesa Tessy se bori za sinova in plemiški naslov
Fotografija, ki je nastala po svetem obhajilu princa Noaha, prikazuje mlado, srečno družino. Kmalu zatem pa sta zakonca povedala otrokoma, da se razhajata. Profimedia

Januarja letos je luksemburški dvor sporočil javnosti, da se ločujeta princ Louis in princesa Tessy. Novica je bila pravo presenečenje, saj sta mlada zakonca, starša dveh odraščajočih sinov, veljala za srečen par.

Poleg tega se v družini velikega vojvode luksemburškega škandali in ločitve ne dogajajo ravno pogosto – nasprotno, vsi člani vladarske družine zelo pazijo na to, da ne bi postali tarča opravljivih govoric. Prav to pa se zdaj dogaja princu Louisu in Tessy. Na sodišču v Londonu si prizadevata čim hitreje in s čim manj zapleti doseči ločitveni sporazum in končati postopek. Sodišče bo odločilo, koliko denarja bo ob ločitvi dobila Tessy, medtem pa luksemburški mediji poročajo, da je princesa pohlepna in si skuša prigrabiti čim večjo premoženjsko korist. Predvsem pa gre seveda za sinova Gabriela (11) in Noaha (10) in za skrbništvo nad njima. Bosta živela z materjo? Ali pa bo princ Louis dosegel, da bosta večino časa z njim in bosta odraščala na luksemburškem dvoru? In še ena zadeva je sporna: bo smela Tessy, ki je s poroko postala luksemburška princesa, obdržati plemiški naslov tudi po ločitvi? Tessy je preprostega rodu, a se je v vlogo princese očitno vživela in se naslovu ne želi odreči. Oba zakonca je ločitveni postopek precej prizadel. O vzroku, zakaj se razhajata, ne želita govoriti, Tessy pa je povedala, da sta se že pred letom dni dogovorila, da se razideta, in sta se o tem pogovorila tudi z otrokoma.

Fotografija nasmejane mlade družine takoj po svetem obhajilu princa Noaha je nastala maja lani. Od takrat se je za Noaha in Gabriela spremenilo vse. Za srečo in smeh v njunem življenju zato že dolgo ni več prostora.