phillip schofield 1 Dobra karma

Po 27 letih zakona priznal, da je gej, pred tem pa...

4_Helena Blagne_Led in sol_foto_2) Svet24.si

Kdo je skrivnostni ljubimec Helene Blagne?

michel stephan pl1 Reporter.si

Tožilstvo prikriva sporni sklep glede kemika dr. ...

aleksandra pivec, matej tonin, zdravko počivalšek, janez janša, vlada Svet24.si

V pogodbi tudi uvedba naborništva, dvig denarja ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Janša 3.0 bo v vladi močan kot še nikoli

maja-đukanović Njena.si

Sanjski moški: Našli smo izginulo Majo

Princ Harry, Anglija Njena.si

Princ Harry se je sam vrnil v Anglijo in ni videti...

Princesa podpira nezakonskega sina v krizi

K. K., Zvezde, 12.02.2019 09:01:07

Marius Borg Hoiby (21), nezakonski sin norveške princese Mette Marit, se je ob svojem osemnajstem rojstnem dnevu odrekel življenju v senci norveškega dvora in se preselil v London. Toda njegovi veliki načrti so se izničili.

Delite na:
Princesa podpira nezakonskega sina v krizi
Marius ima velike želje, manjka pa mu vztrajnosti, da bi jih uresničil s svojim delom. Mama Mette Marit mu z veseljem pomaga iz zadrege, kadar potrebuje denar ali priporočilo za dobro službo. Profimedia

Revija, pri kateri je dobil službo urednika, je prenehala izhajati, ostal je brez dela. Zato se je Marius malce pred novoletnimi prazniki vrnil na Norveško. Mama Mette Marit je hitro poskrbela, da ni ostal brez strehe nad glavo, pa tudi služba se je zanj takoj našla.

marius 1 profi.jpg
Marius je skupaj z dekletom, manekenko Juliane, kupil hišo na Norveškem. Vrača se v domovino, saj mu je kariera v Londonu spodletela.
Profimedia

Zaposlil se je na tržnem oddelku nepremičninske družbe Selva Bolig, z dekletom, manekenko Juliane, pa sta kupila tudi hišo, v kateri si zdaj urejata skupni dom. Hiša na polotoku Tønsberg, ki je 110 kilometrov oddaljena od Osla, ima 123 kvadratnih metrov stanovanjske površine in velik vrt, treba pa jo bo še temeljito prenoviti in opremiti. Bo tudi to plačala princesa Mette Marit? Sinu Mariusu bi rada dala čim več, da se ne bi ob polsestri in polbratu, ki sta člana kraljeve družine, počutil prikrajšanega.

Objavljeno v reviji Zvezde št. 6, 6. 2. 2019.