mojca mavec Dobra karma

'Po slovenskih merilih sem nemogoča,' pravi ...

princ Harry Svet24.si

Princ Harry le še bleda senca samega sebe

NOVAK 8A-2020 Reporter.si

Ljudmila Novak ob 20. letnici NSI o svetovljanu ...

zrče, novalja, plaža Svet24.si

Okužbo v zadnjem mesecu potrdili pri 16 mladih, ...

aleksandra pivec danilo markocic izola bobo2 Necenzurirano

"Kravje kupčije" z nepremičninami v občini Izola

bejrut, eksplozija, amonijev-nitrat Odkrito.si

Zakaj je eksplozija v Bejrutu bila tako ...

Sanja grohar_portet_osebni arhiv Njena.si

Sanja Grohar v solzah

Princesa podpira nezakonskega sina v krizi

K. K., Zvezde, 12.02.2019 09:01:07

Marius Borg Hoiby (21), nezakonski sin norveške princese Mette Marit, se je ob svojem osemnajstem rojstnem dnevu odrekel življenju v senci norveškega dvora in se preselil v London. Toda njegovi veliki načrti so se izničili.

Delite na:
Princesa podpira nezakonskega sina v krizi
Marius ima velike želje, manjka pa mu vztrajnosti, da bi jih uresničil s svojim delom. Mama Mette Marit mu z veseljem pomaga iz zadrege, kadar potrebuje denar ali priporočilo za dobro službo. Profimedia

Revija, pri kateri je dobil službo urednika, je prenehala izhajati, ostal je brez dela. Zato se je Marius malce pred novoletnimi prazniki vrnil na Norveško. Mama Mette Marit je hitro poskrbela, da ni ostal brez strehe nad glavo, pa tudi služba se je zanj takoj našla.

marius 1 profi.jpg
Marius je skupaj z dekletom, manekenko Juliane, kupil hišo na Norveškem. Vrača se v domovino, saj mu je kariera v Londonu spodletela.
Profimedia

Zaposlil se je na tržnem oddelku nepremičninske družbe Selva Bolig, z dekletom, manekenko Juliane, pa sta kupila tudi hišo, v kateri si zdaj urejata skupni dom. Hiša na polotoku Tønsberg, ki je 110 kilometrov oddaljena od Osla, ima 123 kvadratnih metrov stanovanjske površine in velik vrt, treba pa jo bo še temeljito prenoviti in opremiti. Bo tudi to plačala princesa Mette Marit? Sinu Mariusu bi rada dala čim več, da se ne bi ob polsestri in polbratu, ki sta člana kraljeve družine, počutil prikrajšanega.

Objavljeno v reviji Zvezde št. 6, 6. 2. 2019.