Aleksander Lukašenko Svet24.si

KGB o dronih iz Litve, Lukašenko na zahod ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

FOTO: Princesa Caroline žaluje

K. K., Zvezde, 21.03.2019 18:01:34

Princesa Caroline se je poslovila od modnega oblikovalca Karla Lagerfelda. Bila sta povezana z dolgoletnim, iskrenim prijateljstvom.

Delite na:
FOTO: Princesa Caroline žaluje
Globoko žalostna se je monaška princesa Caroline udeležila pogreba zvestega prijatelja, modnega oblikovalca Karla Lagerfelda. Profimedia

Med redkimi prijatelji in sodelavci, ki so bili vabljeni na pogreb slavnega modnega oblikovalca Karla Lagerfelda, je bila tudi monaška princesa Caroline. Caroline in Lagerfeld sta bila povezana z dolgoletnim, iskrenim prijateljstvom.

lagerfeld 2 profi.jpg
Med maloštevilno družbo izbranih prijateljev in sodelavcev je bila na Lagerfeldovem pogrebu tudi Carolinina hči Charlotte Casiraghi.
Profimedia

Ne samo da je Lagerfeld skrbel, da je bila princesa ena najelegantnejših žensk na svetu, pomagal ji je tudi v najtemnejših in z žalostjo zaznamovanih trenutkih njenega življenja. Lagerfeld, ki je umrl v starosti 85 let, je vnaprej določil, kakšen pogreb si želi, in je to tudi zapisal v svoji poslednji volji. Nihče ga ni smel videti mrtvega – naj ostane ljudem v spominu takšen, kot je bil, ko je živel.

lagerfeld 3 profi.jpg
Materi Caroline je bil na poslovilnem obredu pred upepelitvijo v oporo tudi sin Pierre.
Profimedia

Tudi slovesnosti in ceremonij ni želel, zato se je smela poslovilnega obreda pred upepelitvijo udeležiti le peščica ljudi. Navzoča pa je bila seveda tudi Lagerfeldova oboževana mačka Choupette: na pogreb so jo prinesli v elegantni torbi znamke Louis Vuitton, izdelani posebej zanjo. Princesi Carolini, ki bo Lagerfelda neizmerno pogrešala in ki ni skrivala žalosti ob slovesu, sta bila tisto petkovo popoldne na pokopališču v Nanterru v oporo in družbo tudi njena otroka, hči Charlotte in sin Pierre Casiraghi.

lagerfeld 4 profi.jpg
Karl Lagerfeld je želel, da ga na poslednji poti pospremi tudi njegova oboževana mačka Choupette, ki so jo prinesli v posebej zanjo oblikovani torbi znamke Louis Vuitton.
Profimedia

Objavljeno v reviji Zvezde št. 11, 13. 3. 2019.