kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Priljubljeni glasbenik se v poletnih dneh vrača z novimi plesnimi ritmi

Katja Kaja Mejač, 20.09.2019 09:00:00

Po dveh izredno uspešnih singlih, kot sta Fenomenalna in Marina, se vedno bolj uveljavljeni Mark Zebra vrača z najbolj udarno skladbo doslej, S. 0. S.

Delite na:
Priljubljeni glasbenik se v poletnih dneh vrača z novimi plesnimi ritmi
Mark Zebra Promocijski material

»S.O.S. je utelešenje mene kot človeka. Je hitra in izredno energična skladba, ki nosi v sebi tako strast kot romantiko. Super je uspelo. Muzika, besedilo, video, vse se je sestavilo,« je pred izidom singla povedal pevec. 

Pri ustvarjanju nove skladbe je Mark k sodelovanju povabil uveljavljen avtorski tandem, ki se podpisuje pod številne glasbene uspešnice tako v Sloveniji kot tudi v sosednjih državah. Rok Lunaček je ubesedil udarne plesne ritme, za katere je poskrbel Krešimir Tomec kot tudi za odlično produkcijo in udaren aranžma.

»Z Markom sodelujem zdaj že drugo leto zapored, je preprosta oseba, ki pa dobro ve, kaj želi, in je tudi zato z njim enostavno delati,« je povedal Lunaček, Tomec pa je dodal:
»Všeč mi je, da se tokrat nismo kaj dosti obremenjevali s stilom in produkcijo. Dogovorili smo se, da bomo naredili res energičen komad, ob katerem bo vsak želel vsaj malo zamigati z boki, in mislim, da nam je uspelo!«

Videospot je bil posnet pod režijsko taktirko Roka Maverja s snemalno ekipo Orange Studios na čudoviti sončni Mallorci, ki je le še poudarila plesne ritme S.O.S.-a, nekateri kadri pa so bili posneti pri nas na Primorskem v družbi prijateljev.

Objavljeno v reviji Liza/Maja št. 37, 6. 9. 2019