mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Turški igralec na pragu ločitve: zapravljivi ženi odvzel bančne kartice

S. D., Zvezde, 20.03.2019 18:01:06

Čeprav bi moral ob prazniku žena – 8. marca – praznovati prvo obletnico poroke z ženo Feyzo Aktan, v družini turškega igralca Özcana Deniza ni bilo zabave.

Delite na:
Turški igralec na pragu ločitve: zapravljivi ženi odvzel bančne kartice
Otroka se je zelo razveselil, zdaj pa je najel skupino odvetnikov, ki mu bo skušala urediti skrbništvo nad sinom. Instagram

Šestinštiridesetletni zvezdnik serije Istanbulska nevesta naj bi po pisanju turških medijev zapustil ženo in zdaj zahteva ločitev. Baje naj bi njegova kar dvajset let mlajša žena začela nenadzorovano zapravljati njegov denar, zaradi česar naj bi ji zaprl bančni račun in ji odvzel bančne kartice, s tem pa naj bi pri njej sprožil pravi cunami slabe volje in ostrih zmerljivk.

Özcan naj bi se tako že pred koncem lanskega leta preselil iz domače vile v hotel, kar je sicer sprva zanikal, zdaj, ko ga paparaci dnevno videvajo, kako prihaja iz hotela, pa trmasto molči. So pa zato toliko bolj zgovorni njegovi prijatelji, ki pravijo: »Feyza je komaj čakala, da mu rodi otroka in se začne obnašati, kakor ji prija. On tega ni mogel več prenašati, pa se je odločil, da se izseli iz skupnega doma. Žal nam je, da se mu to dogaja, saj ima za seboj že en propadel zakon, po katerem je dolgo razmišljal, s kom bi se ustalil, preden je izbral Feyzo, a očitno se je spet zmotil.« Po vseh ljubezenskih tegobah je zdaj zvezdnikova edina skrb ta, kako bo gradil svoj odnos z zdaj enajstmesečnim sinom, zato je že najel skupino odvetnikov, ki mu bo skušala pridobiti skrbništvo nad sinom. »Komaj sem čakal, da postanem oče. Potomec je največji dosežek. Moj sin je rešitev za vse moje žalostne dneve in težave. Komaj čakam, da začne govoriti in tekati naokoli, da bova glavna v parku. On je zdaj smisel mojega življenja,« pravi igralec, ki je sicer že pred časom, ko ni dal še z ničimer slutiti, da razmišlja o ločitvi, v enem od intervjujev odkrito spregovoril o tem, da ima v ljubezni smolo. »Ljubezen je vprašanje kemije. Ko se bo zgodila, jo bom zagrabil kot hobotnica, z vsemi lovkami. Samo bog pa ve, kdaj in kje se bo to zgodilo. Do zdaj v ljubezni nisem bil nikoli pretirano srečen. In tudi ta čas zdaj mi ni najbolj naklonjen.« S tem stavkom je dal vedeti, da njegovo zakonsko življenje ne teče ravno po načrtih.

Objavljeno v reviji Zvezde št. 11, 13. 3. 2019.