andrej-plenković Svet24.si

Plenković zarezal v torto, se bo mastil skupaj z ...

MZ Podzemna zbiralnica 2 Svet24.si

Lične in za oko prijetne, a včasih tudi precej ...

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

Branilec Janeza Janše: takšne argumente najde ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

Razkošno življenje Primoža Brezca

A. C., Zvezde, 02.03.2019 08:01:20

Nekdanji košarkaš Primož Brezec svoje najdražje rad razvaja.

Delite na:
Razkošno življenje Primoža Brezca
Primož Brezec rad razvaja ženo in hčerki ter jih odpelje na razkošne počitnice. Konec januarja so uživali na Maldivih. Instagram

Košarkar Primož Brezec je dolga leta igral doma in po svetu, celo v prestižni ligi NBA, od ljubiteljev košarke pa se je pred časom poslovil v domači Sežani. Zdaj ima več časa za razvajanje svojih najbližjih – žene Nade in hčerk.

Družina živi razkošno življenje, predvsem pa veliko potujejo po svetu. Takoj po koncu kariere je sveži upokojenec, če se tako lahko reče moškemu v najboljših in najbolj ustvarjalnih letih, Primož jih namreč šteje šele 39 (okrogli jubilej bo praznoval v začetku oktobra), zavihal rokave, kljub temu da si je v bogati karieri prislužil zajetno premoženje.

Trenutno sodeluje z ameriškim podjetjem, odpira pa se mu še kopica novih možnosti. Najprej pa se želi posvetiti svojim najbližjim, ki so zaradi njegove uspešne kariere morali pokazati največ razumevanja. Zato ženi Nadi, ki ga podpira od začetka njegove uspešne športne kariere, rad privošči nepozaben dopust, pri katerem ne varčuje. Kar nekajkrat jo je že odpeljal na rajske Maldive, kajti oba rada uživata v prekrasnih peščenih plažah, prijetno toplem morju in slastnih koktajlih. Velikokrat pa se spominjata počitnic, ko so se skupaj s hčerkama odpravili v Dubaj. Punce je nastanil v prestižnem in dragem hotelu The Ritz-Carlton. Glede na to, da je v Dubaju veliko prestižnih nakupovalnih središč in številnih znamenitosti, so imeli res nepozabne počitnice. Teh so že vajeni, saj imajo še iz časov, ko je Primož igral v ligi NBA, stanovanje na Floridi, kamor se gredo pogret vsako leto sredi zime. Seveda pa ne manjkajo niti na smučiščih.

Objavljeno v reviji Zvezde št. 8, 20. 2. 2019.