stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Alen Kobilica in Maja Prašnikar: Praznično in v veselem pričakovanju

Sonja Javornik, 10.09.2020 18:55:32

★★★ REVIJA NOVA ★★★

Delite na:
Alen Kobilica in Maja Prašnikar: Praznično in v veselem pričakovanju
Ljubka svetlolaska ima čudovit trebušček N.Divja

Samo dan pred okroglim 50. rojstnim dnem smo našega najuspešnejšega manekena vseh časov Alena Kobilico in njegovo partnerko, pevko Majo Prašnikar, ujeli pred ljubljanskim Nebotičnikom, ko sta se pripeljala z avtom, ki sta ga pustila na parkirišču za invalide, saj je Alen pred nekaj leti povsem izgubil vid.

Alen in Maja sta zagotovo najlepši estradni par pri nas, kot smo se prepričali, pa niti vse večji trebušček (Maja je zdaj v sedmem mesecu nosečnosti) ne škodi njenemu videzu. Čudovita nosečnica je že na daleč žarela, saj se očitno tudi v malo spremenjenem telesu počuti izvrstno. Menda je imela samo prve tri mesece klasične nosečniške slabosti, zdaj pa naj bi prijateljicam zagotavljala, da se počuti izvrstno – na naših fotografijah pa je tudi dokaz, da je res tako.

alen-kobilica, maja-prašnikar
Alen je pred kratkim (dan po našem "ulovu") dopolnil 50 let, Maja pa julija 38.
N.Divja

Alen se očitno prav nič ne boji let in nima krize zaradi abrahama – gotovo tudi zato, ker bo v tem prelomnem letu prvič postal očka. Ne dvomimo, da je do Maje zelo pozoren, ampak naš paparac nam je pojasnil, da je bila Maja tista, ki je partnerju odprla vrata avta in ga usmerjala – kar je seveda logično, saj Alen ne vidi.

Ker parček nekaj utrinkov iz svoje zasebnosti deli na družbenih medijih, smo opazili, da so Alenov rojstni dan v ožjem krogu proslavljali – ampak očitno ne na dan našega »paparac ulova«, saj je imela Maja, ki je na slavju Alenu odpela Vse najboljše, takrat drugačno oblekico, ki je tudi zelo poudarjala trebušček, na katerega je zelo ponosna. Verjetno pa je to eden od njenih zadnjih nastopov za mikrofonom, saj se bo otročku zagotovo povsem posvetila, ko pride na svet.

alen-kobilica, maja-prašnikar
Maja je partnerja ljubeče vodila za roko.
N.Divja

Maja ima 38 let in je v pravih letih za materinstvo. Pevsko kariero je začela v skupini Unique, ki je nastala v resničnostnem šovu, pozneje pa je prepevala sama. Zamenjala je kar nekaj služb – nekatere so bile tudi zelo vsakdanje, pisarniške, v zadnjem času pa je delala kot inštruktorica fitnesa, kar prav tako dokazuje, kako zelo skladna sta z Alenom, ki je vedno v izvrstni fizični kondiciji in se je v zadnjih letih preizkušal v triatlonu.

Zanimivo je tudi to, da sta bila oba veliko v tujini. Alen je kot model vrsto let potoval po vsem svetu, Maja pa se je pred časom nameravala s takratnim fantom preseliti na Filipine. No, še dobro, da si je premislila in se vrnila domov, saj sicer ne bi uživala z Alenom …

Na fotografijah sta videti srečna in nasmejana, kar ne preseneča, saj je Alenova življenjska filozofija, da se moramo v življenju zabavati in ga ne jemati preveč resno. »Življenje je prekratko, da bi ga jemali preresno,« je nekoč povedal. Da se rad šali, pa se je izkazalo tudi takrat, ko je v intervju z Mihom Šaleharjem, ki je bil ravno na 1. aprila, za šalo rekel, da bo kandidiral za župana, in je dvignil kar veliko prahu.

alen-kobilica, maja-prašnikar
Alen Kobilica in Maja Prašnikar sta ljubek par tudi od zadaj
N.Divja

Alen je že povedal, da ljudi nikoli ne sodi po statusu, denarju …, temveč so zanj vsi enaki. Pomembno mu je, kakšni so človekova osebnost, znanje, predanost delu, ciljem … To sta ga učila že njegova nona in nono, ki sta zanj ostala največja življenjska vzornika, pa čeprav je spoznal kup znanih oseb. Alen je sicer imel vedno zelo atraktivne partnerice – z nekdanjim dolgoletnim dekletom Karin je celo ustanovil podjetje, ki dela okusne veganske sladolede – očitno pa pri Maji ni bila najpomembnejša njena privlačna zunanjost, ki je zaradi izgubljenega vida zanj zdaj še manj pomembna kot kdaj prej, temveč ravno to, da je to prijazno, nežno, ljubeznivo in ne nazadnje tudi nadarjeno dekle.

★★★ REVIJA NOVA ★★★, v kateri najdete še več novic o znanih in slavnih - tudi na spletu.