Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

marjetka-voglar-in-rudi-mlakar, poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Rudi premagal vse ovire in zanetil ljubezen

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Posilili so jo pred možem

T. J., 18.02.2020 22:37:24

Fran Drescher, najbolj znana po vlogi Fran Fine v humoristični seriji Varuška, je pred tremi leti javno povedala, da je bila žrtev posilstva: »Nikoli nisem hotela veljati za šibko, zato sem to temo preprosto zakopala in živela naprej.

Delite na:
Posilili so jo pred možem
Fran Drescher Profimedia

 V naslednjih 15 letih sem se osredotočala na to, da sem še posebno trdo delala in osrečevala druge.« Pred nekaj dnevi pa je 62-letna igralka za revijo People razkrila še nekaj grozljivih podrobnosti posilstva, do katerega je prišlo leta 1985, ko sta oborožena moška vlomila v njeno stanovanje v Los Angelesu. Medtem ko je eden premetaval stvari in iskal dragocenosti, je drugi posilil Fran in njeno prijateljico. Pri tem jima je grozil s pištolo, 62-letnega igralca in filmskega ustvarjalca Petra Marca Jacobsona, takratnega Franinega moža, pa prisilil, da je vse skupaj gledal. Zvezdnica se po grozljivem dogodku ni mogla zaupati svojima staršema, saj jo je bilo preveč sram, poleg tega pa jima ni hotela biti v »dodatno breme«. Na koncu je svojo starejšo sestro Nadine prosila, da jima pove, kaj se ji je zgodilo. Posilstvo pa ni bilo edini hud udarec usode, s katerim se je morala spopasti. V 80. letih so ji iz prsi odstranili tumorja, leta 2000 pa je zbolela še za rakom materničnega vratu. Toda zaradi vsega tega ni obupala. Hude preizkušnje je niso prisilile, da bi vrgla puško v koruzo, ampak so jo naučile, da se je treba v življenju boriti.

Fran Drescher in Peter Jacobson
Fran Drescher in Peter Marc Jacobson na premieri filma The Beautician and the Beast leta 1997.
Reuters

No, žal pa ji ni uspelo rešiti zakona s Petrom, ki je po ločitvi razkril, da je homoseksualec. »Zdaj mu ljubeče pravim moj gejevski nekdanji mož,« pravi Fran, ki se z nekdanjim možem zelo dobro razume.