kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Poročni zvonovi so peli in peli …

Revija Zvezde, 03.01.2019 10:01:21

Z užitkom se še enkrat skupaj spomnimo dogodkov, ob katerih smo se z Zvezdami smejali in jokali, in v pričakovanju novih dogodivščin pomirjeni stopimo v leto 2019. Poročni zvonovi so v letu 2018 peli in peli ...

Delite na:
Poročni zvonovi so peli in peli …
Četrti 'da' Dese Muck. Revija Zvezde

Ne, ker je bila že njena četrta poroka, temveč čisto preprosto zato, ker je bila ob ženinu videti tako srečna, Zvezde za nevesto leta razglašamo pisateljico Deso Muck. »Prvič sem bila živčna in, ne boste verjeli, imela sem grozno tremo,« je opisala trenutke, tik preden je dahnila svoj četrti usodni da, tokrat nekaj let mlajšemu Igorju Blažini. Poročni obred je bil kljub formalnostim tako zelo nabit s čustvi, da se je Desi zdelo, kot da sanja, zato ni čudno, da so ji v nekem trenutku po licih začele polzeti gromozanske solze. No, nevesta se je na svoj četrti poročni dan še večkrat zjokala, kako tudi ne, saj je imela ob sebi ljudi, s katerimi deli najlepše spomine, pa še na svatbi so vrteli glasbo, za katero pravi, da je bila »za žile rezat«.

Za »na kolena past« je bilo na poroki voditeljice oddaje Slovenski pozdrav na TV Slovenija in pevke narodno-zabavne glasbe Darje Gajšek in fizioterapevta pri celjskih nogometaših Alena Jankoviča. No, nevesta je v resnici padla na kolena ob presenečenju, ki ga je zanjo pripravil ženin. Svoji dragi je izpolnil dolgoletno željo, da bi na njeni poroki nastopili Novi fosili. In so.

poroka 2 darja gajšek 0C9A8716.jpg
Darja Gajšek: "Na poroki se je zgodilo toliko stvari, da mi je vmes za nekaj sekund zastalo srce od pozitivnega šoka in presenečenja."
Tjaša Jerebič/Osebni arhiv

Popolno je bilo na poroki slovenskega biatlonca hrvaških korenin Jakova Faka in njegove dolgoletne ljubezni Matee Korenić na posestvu Brdo pri Kranju. Zvestobo do groba sta si obljubila dvakrat, civilno in cerkveno. Ženin in nevesta sta bila kot iz pravljice, on v modrem, ona v beli obleki z odprtim hrbtom, dobra dva meseca pozneje pa sta se že veselila rojstva hčerke Mile.

jakov fak
Popolno je bilo na poroki slovenskega biatlonca Jakova Faka.
Revija Zvezde

Pozornost svetovne romantične in tudi neromantične javnosti je bila tretjo majsko soboto usmerjena v windsorsko kapelo svetega Jurija, v kateri sta si izmenjala obljube in prstana britanski princ Harry in ameriška igralka Meghan Markle. Živ dokaz, da se pravljice včasih lahko spremenijo v resničnost. Kajne?

harry, meghan, poljub.jpg
Poroka Harryja in Meghan.
Reuters

Objavljeno v reviji Zvezde št. 52, 24. 12. 2018.