tadej pisek Odkrito.si

Nič več skrivnost! To je dekle Tadeja Piška

Medicinske sestre na delo včasih prihajajo tudi bolne Svet24.si

Sestra Laura: Na delo tudi z visoko vročino

Sanje Petisvet

Ljudje, o katerih sanjamo, govorijo o nas

genova, morandi, viadukt Svet24.si

FOTO in VIDEO: Tragedija v Genovi: minister ...

horoskop, astrologija (1) Svet24.si

Horoskop za sredo, 15. avgusta

Rita Ora Najstnica.si

Rita Ora pokazala svoje telo v kopalkah

primoz forte Njena.si

Gušto je vse podredil njej

Govorice

Slovenska športnica spregovorila o 8-mesečni hčeri

A. C., Zvezde, 21.07.2018 07:20:40

Atletinja Sabina Veit je v svoji karieri dosegla številne uspehe, med največjega pa si šteje rojstvo hčerke pred osmimi meseci.

Delite na:
Slovenska športnica spregovorila o 8-mesečni hčeri
Isti kraj, ista oseba, eno leto narazen: Sabina Veit je bila lani na plaži z zaobljenim trebuhom, letos pa je že ponosna mama hčerki Hani. Revija Zvezde

»Materinstvo je nekaj najlepšega. Tega ne bi zamenjala za nič na svetu, četudi je moje življenje postavilo povsem na glavo. Ko se s partnerjem pogovarjava, vedno prideva do ugotovitve, da pogrešava le malo časa zase. Obenem pa se zavedava, da bo hči hitro zrasla in bova to nadoknadila takrat,« pravi Sabina Veit. Hana je radoveden otrok. Zanima jo vse okoli nje, tako da jo le stežka ustavijo. »Uživam v vsakem trenutku z njo: veliko se crkljava, pojeva in pleševa. Najbolj pa uživa, ko na sprehodu iz vozička opazuje naravo. Zdaj je stara osem mesecev, začela se je že plaziti, veliko čeblja in uspe ji že izgovoriti nekaj besed. Le pri zobkih je bolj počasna, šele pred dnevi je dobila prvega,« se smeji Sabina.

Preberite tudi: Tanja Ribić Đurić razmišlja, da bi si spet spremenila ime. Kliknite TUKAJ!

Te dni družina že uživa na dopustu. »Lokacija ostaja ista – Vodice pri Šibeniku. Edino, kar se je spremenilo, je, da gre najprej ponosni očka sam na plažo, da odnese vse rekvizite, potem pa pride po naju. Zdi se mi, da letos na plaži ne bom prebrala nobene knjige. Naši dnevi potekajo tako, da se dopoldan odpravimo kam na kavo in sprehod, imamo pozno kosilo in šele nato gremo na plažo. Hana čez dan trikrat spi, zato smo kar precej v apartmaju,« razlaga Sabina, ki je atletiko postavila na stranski tir.