tovornjakar Svet24.si

Tovornjakar vijugal mimo Celja, kriva je bila ...

Ijen Svet24.si

Turistka zgrmela 70 metrov v krater aktivnega ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Pomoč na ljubezenskem področju včasih pride še kako prav.

T. J., 06.09.2019 13:00:00

Kolikokrat ste zaradi sramu ali strahu, da bi se zmenek sprevrgel v katastrofo, že zavrnili ponudbe prijateljev, ki so vas poskušali »poparčkati« s svojim dobrim prijateljem, prijaznim znancem, simpatičnim sorodnikom …? Ko boste prebrali ljubezenske zgodbe srečnih in do ušes zaljubljenih slavnih parčkov, ki so se spoznali prav na ta način, boste zagotovo obžalovali vse zamujene priložnosti.

Delite na:
Pomoč na ljubezenskem področju včasih pride še kako prav.
Justin Timberlake in Jessica Biel Profimedia

Justin Timberlake in Jessica Biel

Justin Timberlake in Jessica Biel sta se prek skupnega prijatelja spoznala leta 2007, kmalu po tem, ko sta oba končala dolgotrajni razmerji. Glasbenik, glasbeni producent in igralec se je po dobrih treh letih in pol razšel z zdaj že upokojeno 46-letno igralko Cameron Diaz, lepa igralka in model pa je po petih letih končala razmerje z 38-letnim igralcem Chrisom Evansom. Zanimivo je, da takrat nobeden od njiju ni hrepenel po resnem razmerju. »Nobene pravljice ni, ko gre za to, kako sva se spoznala. Preprosto sva se srečala in začela pogovarjati, potem pa sem svojega prijatelja vprašal, ali jo lahko pokličem in povabim na zmenek. Prijatelj je vprašal Jessico, ki je privolila, potem pa sem jo poklical in se stvari lotil na staromoden način: povabil sem jo na zmenek,« je spomin na začetek ljubezni obudil 38-letni Justin, ki je z leto dni mlajšo Jessico poročen od leta 2012. Zvezdnika vzgajata štiriletnega sinčka Silasa Randalla.   

john in emily.jpg
John Krasinski in Emily Blunt
Profimedia

John Krasinski in Emily Blunt

Za srečno ljubezensko zgodbo 39-letnega igralca in filmskega ustvarjalca Johna Krasinskega in 36-letne igralke Emily Blunt je zaslužna Anne Hathaway, Emilyjina 36-letna soigralka iz komične drame Hudičevka v Pradi. »Takrat resnično nisem iskal razmerja, razmišljal sem le o tem, kako se bom posvečal sebi. Potem pa sem spoznal njo in bil zelo živčen. Zavedal sem se, da se bom zaljubil, in že ko sem se rokoval z njo, sem ji povedal, da mi je všeč,« je razkril John, za katerega je bila to ljubezen na prvi pogled. John in Emily, ki sta pretekli mesec praznovala deveto obletnico zakona, imata dve hčerki, petletno Hazel in triletno Violet.  

francois in salma.jpg
François - Henri Pinault in Salma Hayek
Profimedia

François-Henri Pinault in Salma Hayek

Zmenek na slepo je bil usoden tudi za 52-letno mehiško-ameriško igralko Salmo Hayek in 57-letnega nesramno bogatega francoskega poslovneža Françoisa-Henrija Pinaulta, ki sta se spoznala leta 2006. »Nisem vedela, da gre za zmenek, saj sem bila prepričana, da sem povabljena na neki dogodek, na katerem pa se je na koncu pojavila le ena oseba. Vse skupaj so mi podtaknili prijatelji, saj so vedeli, da sicer nikoli ne bi privolila v večerjo z neznano osebo. Bila sem besna, on pa prav tako ni vedel ničesar o vsem skupaj. Vse se je začelo zelo slabo, končalo pa se je dobro,« je pojasnila Salma, ki je s Françoisem-Henrijem poročena od leta 2009. Skupaj imata 11-letno hčerkico Valentino Palomo, francoski milijarder pa ima iz prejšnjih razmerij še tri otroke.   

tom in gisele.jpg
Tom Brady in Gisele Bündchen
Profimedia

Tom Brady in Gisele Bündchen

Zvezdnik ameriškega nogometa Tom Brady, ki je ta mesec praznoval 42. rojstni dan, in tri leta mlajša brazilska manekenka sta se spoznala prek skupnega prijatelja, ki se je odločil, da ju mora na vsak način združiti. »Ta prijatelj mi je rekel, da pozna žensko različico mene,« je dejal Tom. Ljubezenska iskrica med njima je preskočila takoj, že na prvem zmenku na slepo, ki se je zgodil decembra 2006. »Takoj sem vedela, da je Tom tisti pravi, da verjame v iste stvari kot jaz,« je razkrila Gisele, ki je poročena od leta 2009 in je mamica dveh otrok, devetletnega Benjamina Reina in šestletne Vivian Lake. Tom je čare očetovstva izkusil trikrat, saj ima iz prejšnjega razmerja z 48-letno igralko in modelom Bridget Moynahan še 12-letnega sina Johna Edwarda Thomasa.

adam in anne.jpg
Adam Shulman in Anne Hathaway
Profimedia

Adam Shulman in Anne Hathaway

Igralca Adam Shulman in Anne Hathaway sta poročena od leta 2012 in imata triletnega sinčka Jonathana Rosebanksa. Za njuno ljubezensko srečo je najzaslužnejši skupni prijatelj, ki ju je s svojim posredovanjem združil na filmskem festivalu v Palm Springsu leta 2008. Pretekli mesec je 36-letna Anne na družbenih omrežjih naznanila, da s svojim 38-letnim izbrancem pričakuje drugega otročka.

johnny in courteney.jpg
Johnny McDaid in Courteney Cox
Profimedia

Johnny McDaid in Courteney Cox

Svojega zdajšnjega partnerja, 43-letnega severnoirskega glasbenika Johnnyja McDaida, je 55-letna Courteney Cox, nekdanja junakinja humoristične serije Prijatelji, spoznala ob koncu leta 2013. Združil ju je zelo slaven človek, 28-letni glasbenik Ed Sheeran. To zgodbo je medijem razkril prav rdečelasi Anglež, ki se rad pohvali s tem, da je zaslužen za Johnnyjevo in Courteneyjino ljubezensko srečo. »Nisva (uradno) poročena. Sem pa poročena v srcu,« je oktobra lani za revijo People izjavila zaljubljena igralka, ki se je leta 2014 zaročila, a sta z Johnnyjem kmalu zatem preklicala zaroko. Seveda pa kljub temu ostajata parček …

benji in cameron.jpg
Benji Madden in Cameron Diaz
Profimedia

Benji Madden in Cameron Diaz

Zdaj že upokojeno igralko Cameron Diaz, ki bo dan po izidu Vklopa praznovala 47. rojstni dan, je s 40-letnim glasbenikom Benjijem Maddenom združila 37-letna Nicole Richie. Posvojena hčerka slavnega 70-letnega glasbenika Lionela Richieja je od leta 2010 poročena z Joelom Maddenom, Benjijevim bratom dvojčkom in kolegom iz skupine Good Charlotte. Nicole je bila prepričana, da je Cameron popolna ženska za njenega svaka, in očitno se ni zmotila – od 5. januarja 2015 sta Cameron in Benji srečno poročena.  

joe in sofia.jpg
Joe Manganiello in Sofía Vergara
Profimedia

Joe Manganiello in Sofía Vergara

Igralka Sofía Vergara, ki je pretekli mesec dopolnila 47 let, se za to, da je na neki zabavi spoznala svojega zdajšnjega moža, postavnega stanovskega kolega Joeja Manganiella, lahko zahvali 43-letnemu Jesseju Tylerju Fergusonu. Gre za njenega soigralca iz serije Sodobna družina, ki jo je predstavil privlačnemu 42-letnemu temnolascu in mu dal njeno telefonsko številko, da bi nekoliko pospešil »razvoj dogodkov«. Sofía, ki ima iz ponesrečenega zakona s srednješolsko ljubeznijo Joejem Gonzalezom 27-letnega sina Manola, in Joe sta v zakonske vode zaplavala novembra 2015, po slabem letu in pol razmerja. 

chris in elsa.jpg
Chris Hemsworth in Elsa Pataky
Profimedia

Chris Hemsworth in Elsa Pataky

Avstralski igralec Chris Hemsworth in njegova španska stanovska kolegica Elsa Pataky sta se spoznala prek skupne učiteljice govora, ki je bila prepričana, da bi njena varovanca sestavljala popoln par. Imela je prav, saj sta se 36-letnik in 43-letnica leta 2010 poročila ter si ustvarila družino. Danes sta ponosna starša treh otrok, sedemletne Indie Rose ter petletnih dvojčkov Tristana in Sashe. »To je bil pravzaprav zmenek na slepo. Nikoli prej se nisva videla, združila pa naju je najina trenerka govora in naglasov. Toliko časa je vztrajala pri tem, da se morava spoznati, da sem na koncu privolila,« je pojasnila Elsa.  

rande in cindy.jpg
Rande Gerber in Cindy Crawford
Profimedia

Rande Gerber in Cindy Crawford

Zdi se, da ljubezen 53-letne manekenke in igralke Cindy Crawford ter 57-letnega poslovneža in nekdanjega manekena Randeja Gerberja traja že celo večnost. Poročena sta že več kot 21 let in imata dva otroka, 20-letnega Presleyja Walkerja in 17-letno Kaio Jordan, ki sta se že podala po manekenskih stopinjah svojih slavnih staršev. Za njuno ljubezensko srečo je najbolj zaslužen nekdanji Cindyjin agent Michael Gruber, ki se je takrat ženil in bil prepričan, da bi bil Rande popoln spremljevalec za Cindy na njegovi poroki. »Odločila sva se, da se bova spoznala večer pred poroko. Zdelo se mi je neverjetno, kako normalna in 'prizemljena' oseba je Cindy,« je pojasnil Rande.   

ryan in blake.jpg
Ryan Reynolds in Blake Lively
Profimedia

Ryan Reynolds in Blake Lively

Čeprav sta se 42-letni igralec Ryan Reynolds in njegova 32-letna stanovska kolegica Blake Lively spoznala že leta 2010, in sicer na snemanju znanstvenofantastične akcijske pustolovščine Zelena svetilka, je za to, da sta se zaljubila, zaslužen skupni prijatelj, ki ju je povabil na dvojni zmenek. »To je bil eden najbolj čudnih zmenkov, saj sva doživela takšno kemijo in ognjemet, da se vse skupaj ni zdelo normalno,« je spomin na prvi zmenek obudil Ryan, ki se je s svojo izbranko leta 2012 sprehodil do oltarja. Skupaj vzgajata dve deklici, štiriletno James in dveletno Inez. Maja smo izvedeli, da je parček v veselem pričakovanju tretjega otročka.

Objavljeno v reviji Vklop/Stop spored št. 35, 29. 8. 2019