kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Poljubil Katie in zaročenki poslal sms: "Končano je."

kl, 21.09.2020 14:30:20

Ameriška igralka se menda dobiva s kuharsko in televizijsko zvezdo in je kot zaljubljena najstnica. Fotografije paparacev to potrjujejo.

Delite na:
Poljubil Katie in zaročenki poslal sms: "Končano je."
Katie Holmes in Emillio Vitolo splet

Igralka Katie Holmes nima neke sreče v ljubezni. Pred osmimi leti je razpadel njen zakon s Tomom Cruiseom, s katerim ima danes 14-letno hčerko Suri, potem je ljubila drugega igralca, Jamieja Foxxa, vendar je tudi ta zveza neslavno propadla.

Zadnje čase pa so jo paparaci, ki jih kar vrvi po New Yorku ujeli, kako se objema in poljublja s tamkajšnjim chefom družinske restavracije in občasnim igralcem Emiliom Vitolo Jr.

katie_holmes_emillio-vitolo3.JPG
Katie Holmes in Emillio Vitolo
splet

In v javnost so prišle prve "umazane" podrobnosti. Emilio, ki je osem let mlajši od igralke, je bil do nedavnega zaročen. Pravzaprav do trenutka, ko so pred dobrim tednom dni prve fotografije s Katie Holmes prišle v medije, piše časopis Daily Mail.

Ko je ugotovil, da bo njegova 24-letna zaročenka Rachel Emmons, s katero je sicer tudi živel, izvedela za afero, ji je poslal samo kratek SMS: "Končano je!"

emillio-vitolo-zaročenka.JPG
Emilio Vitolo in njegova bivša zaročenka Rachel Emmons
splet

"Do objave fotografij Rachel ni imela pojma, kaj se dogaja," je za medije povedala prijateljica sedaj nekdanje Emiliove zaročenke. "Zaročena sta bila tri leta in pol. Načrtovala sta poroko, zdaj pa jo vlačijo po časopisih in morala se je preseliti," je dodala in povedala, da je Emilio navaden prevarant. "To ni zgodba s srečnim koncem," je še rekla. 

"Vsi smo presenečeni nad to zvezo in nad tem, kako odkrita je Katie v zvezi z njo," pa je dejal neimenovani vir iz Katiene bližine. Njeni bližnji prijatelji pravijo, da se 41-letna Katie obnaša kot zaljubljena najstnica.

katie_holmes_vitolo.jpg
Katie Holmes in Emillio Vitolo
splet

Kdo je Emilio?
33-letni Emilio Vitolo Jr. je chef v newyorški italijanski restavraciji, kamor pogosto zahajajo slavni. Tako so tam že jedle zvezde, kot so Whoopi Goldberg, Rihanna, Justin Bieber, Bradley Cooper, Lenny Kravitz, pa tudi nekdanji ameriški predsednik Barack Obama.
Kadar ne streže pašte slavnim gostom, se Emilio druži s slavnimi in se preizkuša tudi v igralstvu. Pojavil se je že v nekaj filmih in televizijskih oddajah. Med njegovimi znanci sta tako igralca Danny DeVito in Cuba Gooding Jr. in britanska igralka Sophie Turner.
Čeprav svoje zveze še nista uradno objavila na instagramu, pa Katie in Emilio drug drugemu sledita na tem družbenem omrežju. In dokler par ne bo tudi na instagramu uradno oznanil svoje zveze, lahko uživate v družabni prezentaciji Emiliove druge ljubljenke, rotvajlerke Lil Franky, ki ima na instagramu svoj lasten profil, na katerem pogosto pozira z Emiliom.