golavšek novak Odkrito.si

Partner znane Slovenke nepričakovano do bajnega ...

horoskop, astrologija Svet24.si

Horoskop za petek, 19. aprila

dog-3415990_1280 Petisvet.si

Pes tako razkrinka človeka, ki ima slabe namene!

Društvo za zaščito konj_biki Svet24.si

FOTO: Grozljivka v okolici Trebnjega: konj na 1,2 ...

mya-lecia naylor Svet24.si

Šok! Umrla je 16-letna televizijska zvezdnica

Tadej Pisek (34) Njena.si

Tadejevo slovo: 'Ni lahko, pogrešal ga bom'

milan Njena.si

Junakom šova Ljubezen po domače podivjali hormoni

Šok! Znana Slovenka spet v boj s hudo boleznijo

A. C., Zvezde, 18.03.2019 07:53:01

Ko je kazalo, da je prestala vse najhujše in je končno vse v redu, je pred kratkim Nina Wabra Jakič kar sama prek družbenih omrežij sporočila, da se podaja v ponovno bitko z rakom.

Delite na:
Šok! Znana Slovenka spet v boj s hudo boleznijo
Nina Wabra Jakič se pogumno bori z boleznijo in vsem, kar ji prinaša življenje. Revija Zvezde

Nina Wabra je izjemna ženska, ki ji življenje res ne prizanaša s preizkušnjami. Ve, kaj je boj, in v trenutkih, ko bi marsikdo že zdavnaj obupal, gre naprej od zmage do zmage. Ko je kazalo, da je prestala vse najhujše in je končno vse v redu, je pred kratkim kar sama prek družbenih omrežij sporočila, da se podaja v ponovno bitko z rakom. Slednje je nov udarec za njeno telo, ki so ga dodobra zaznamovale resnično hude stvari.

Začelo se je pred mnogimi leti, ko je aktivna in nadarjena Nina kot večina vrstnic študirala, se ukvarjala s kupom stvari, ki so jo zanimale, in pozneje hodila v službo. Potem se je zgodila prometna nesreča, v kateri jo je vrglo iz avta. Življenje ji je rešil njen kuža Lego, ki je tekel do prve hiše in z laježem opozoril ljudi, da so poklicali pomoč. Nina je po čudežu ostala živa, a je potrebovala veliko časa, da si je opomogla in se privadila na invalidski voziček. Med okrevanjem v Rehabilitacijskem centru Soča je spoznala Gala, svojo dušo dvojčico, ki ji stoji ob strani od prvega dne, ko jo je zagledal. Skupaj si delita vse dobro in slabo, kar jima prinaša življenje. Skupaj sta premagala njenega raka, pravzaprav je bil on tisti, ki je Nini zatipal bulico pod pazduho, za katero se je izkazalo, da je rak. Stal ji je ob strani, ko se je spopadala s kemoterapijami, in bil presrečen, ko je končno toliko okrevala, da sta šla na poročno potovanje po sloviti ameriški cesti Route 66.

Pred dobrimi tremi leti sta se razveselila ljubkega sina Lea, ki je v življenje mlade družine prinesel veliko veselja in nove izzive. »Moje življenje je z Leom tako polno kot še nikoli. Ne čutim potrebe po čemer koli drugem, vse je posvečeno sinu,« je pred časom povedala Nina, ki z družino rada tudi veliko potuje. A ko se je nedavno vrnila s Kanarskih otokov, je morala v bolnišnico. Na novo kemoterapijo. A trdno prepričana, da bo tudi tokrat močnejša od bolezni. Podpore ji ne manjka. Na Facebooku se je usul kup komentarjev ljudi, ki jo spodbujajo, bodrijo in ji želijo čimprejšnje okrevanje.

Objavljeno v reviji Zvezde št. 11, 13. 3. 2019.