Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

FOTO: Poglejte jahto Tanje Ribič!

Nejc Simšič, Zvezde, 07.08.2018 13:01:27

Ste kdaj imeli to srečo, da ste med brezskrbnim poležavanjem na plaži ob sebi zagledali znan obraz? Da, tudi slovenske estradnice niso izjema, ko gre za zasluženi dopust, saj vse rade prisegajo na morske užitke, namakanje v morju in pridobivanje zagorele polti. Preverili smo, na katerih plažah uživajo naše estradnice.

Delite na:
FOTO: Poglejte jahto Tanje Ribič!
Nina Šušnjara Osebni arhiv

Nina Šušnjara 

Modna oblikovalka že leta poletja preživlja v Dalmaciji, kjer imajo na otoku Prvič družinsko hišo. Nina, ki si je za letošnje poletje omislila vpadljive dolge kitke, najraje uživa na plaži. »Zame je sanjski dopust, ko lahko odklopim vse in preprosto uživam na plaži, v dalmatinski kulinariki in odličnem vzdušju, ki ga izkoristim tudi za ustvarjanje novih kolekcij,« pravi Nina.

Preberite tudi: Povedala, kaj se je dogajalo po šovu Zvezde plešejo. Kliknite TUKAJ!

Špela Grošelj

Priljubljena pevka in voditeljica se je s partnerjem Gregorjem Kirschem pred dnevi mudila v istrski Premanturi. Kot nam je zaupala Špela, večino dneva preživi na plaži, saj se le tako lahko popolnoma odklopi od delovnih obveznosti. »Poletje je moj najljubši čas, ko si baterije napolnim na plaži, se sončim na napihljivi blazini, pojem precej sladoleda in uživam v vsakem požirku gin tonika.«

spela groselj
Špela Grošelj
Osebni arhiv

Anna Tia Paynich

Tekmovalka MasterChefa in spiritualna trenerka se je za letošnji dopust odpravila v špansko Barcelono. »S hčerko uživava v skupnih trenutkih na plaži, se igrava in dihava to morsko harmonijo. Za zdaj sva obiskali Playo de La Barceloneta in Playo de la Mar Bella. Nepozabni trenutki,« je povedala Anna, ki pravi, da na plaži vsak dan izvaja tudi jogo.

anna tia paynich 2
Anna Tia Paynich
Osebni arhiv

Senidah

Pevka skupine Muff, ki uspešno gradi tudi samostojno kariero, se že nekaj tednov mudi na hrvaški obali. Čeprav lokacije letošnjega dopusta ne želi razkriti, je več kot očitno, da se na plaži sprošča od jutra do večera. Kot večina tudi sama izklopi telefon in uživa v brezskrbnem sončenju in namakanju v morju, ki jo napolnita s svežino in energijo.

senidah 2
Senidah
Osebni arhiv

Tanja Ribič

Priljubljena filmska in gledališka igralka Tanja Ribič ne skriva, da je velika hedonistka, ko gre za morski oddih. Znano je, da veliko časa preživi na svojem vikendu na obali, rada pa se z družino tudi odpravi na jahto in obišče skrite kotičke, kjer se lahko brezskrbno kopa in uživa proste dni pred začetkom novih igralskih projektov.

tanja ribic 1
Tanja Ribič
Osebni arhiv

Ula Furlan

Zaželena igralka in voditeljica si je za letošnji pobeg na morje izbrala Pulj, kjer je med drugim obiskala tamkajšnji filmski festival. Čez dan pa je uživala na skriti plaži blizu Kamenjaka. »Pogled čez ramo, ni nobenega. Pogled na plažo, ni skoraj nobenega. Na mojem nasmehu pa mini morski nemir,« je trenutke na plaži opisala Ula.

ula furlan
Ula Furlan
Osebni arhiv

Neisha

Glasbenica se je letos odpravila na krajši oddih na hrvaško obalo, natančneje v Istro. Najprej je uživala na posebnem razvajanju v Bujah, nato pa še v Poreču. »Letošnji dopust sem malo razdelila po tednih, saj me vmes čaka nekaj koncertov. Vse proste dni pa skušam izkoristiti za oddih na morju, saj se le tam zares sprostim. Morje, sol, sonček in plaža so najboljša terapija proti stresu.«

neisha
Neisha
Osebni arhiv