erika znidarsic 1 Dobra karma

'Pri denarju ni čustev,' trdi voditeljica, ki je ...

melania-trump, sevnica Svet24.si

FOTO: Ni je več: Sevnica je ostala brez Melanie ...

janez jansa bobo1 Reporter.si

Kako je Janša klical na Reporter in spraševal ...

Aleksandra Pivec Svet24.si

Vodstvo Desusa je grozilo predsednici ...

UV-TRAVNER HOJS-pl Necenzurirano

Večerni obiski Aleša Hojsa na policiji

image0 Odkrito.si

Tanja Fajon: "Janša je napadalen."

Tanja Žagar Njena.si

Tanjo Žagar zasuli s čestitkami za drugo ...

Naš frizerski mojster Loui Ferry si je pobarval obrvi

T. P., 21.06.2020 14:13:22

★★★ REVIJA NOVA ★★★

Delite na:
Naš frizerski mojster Loui Ferry si je pobarval obrvi
Louija barve ter delo z njimi zelo veselita, zato se je temeljito poglobil v njihovo psihologijo in vpliv na ljudi. osebni arhiv

Naš frizerski mojster Loui Ferry, ki je med drugim urejal pričeske Rihanni, Oprah Winfrey, Evi Longoria, Kendall Jenner, Karlie Kloss, Naomi Campbell in Adriani Lima, se je odločil za precej drastično spremembo zunanjega videza. Obrvi si je namreč pobarval na zeleno oziroma na rdečo barvo. Razlog za to pa ni bila modna muha, ampak je za tem stal zelo plemenit vzgib.

Loui Ferry 2
Frizerski mojster sicer potekajoči 5.000-letni ciklus konfliktov in narave vidi kot nekaj dobrega, kajti v življenju je izkusil, da moraš pristati na trda in realna tla, da se lahko odrineš in spet poletiš.
osebni arhiv

»Obrvi sem si pobarval v znak solidarnosti in podpore proti rasizmu, ki je prisoten že vrsto let. O tem sem razmišljal že nekaj časa, odločitev pa sta sprožila uboj Floyda in gibanje #BlackLivesMaters. Izbral sem rdečo in zeleno barvo, ker sta med drugim komplementarni. Rdeča predstavlja pogum, polnost življenja, žrtvovanje, ljubezen, je pa tudi barva ognja in krvi, ki ima v hebrejščini isti koren besede. Z zeleno barvo pa na ljudi vplivamo s pomirjenostjo, vzdržljivostjo, tolerantnostjo in osebnim zadovoljstvom. Je pa tudi barva, ki ne izzove nobenih telesnih težav ali protireakcij,« nam je razkril Loui, zaupal pa nam je tudi postopek barvanja obrvi: »Najprej sem si obrvi posvetlil z belilom, pustil nekaj časa delovati, nato pa po umivanju nanesel rdečo in zeleno barvo znamke, ki jo tudi uporabljam v svojem salonu v Ljubljani.« Na naše vprašanje, ali v prihodnje načrtuje še kakšen podoben podvig, pa nam je odvrnil, da lahko reče le to, da se prepušča življenjskemu toku. Le s čim nas bo presenetil naslednjič?

★★★ REVIJA NOVA ★★★