koktail Dobra karma

Smrtonosni koktalj, ki ga uživamo vsi: mešanica ...

horoskop Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 10. avgusta

01-UVODNA mladi bojan pozar foto Arhiv zveze komunistov slovenije Reporter.si

Od Komunista do Evrope: kako je Bojan Požar ...

denar, delavec, kovanci Svet24.si

Zavod RS za zaposlovanje danes izplačuje ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Kdo so Bosanci, za katere Janković spreminja ...

bejrut, eksplozija, amonijev-nitrat Odkrito.si

Zakaj je eksplozija v Bejrutu bila tako ...

Tara Zupančič Njena.si

Tara Zupančič hvaležna za vsako solzo

Plačajo mi za posnetke seksa, a nisem prostitutka.

kl, 25.07.2020 19:00:00

Bivša hrvaška zajčica, tekmovalka šova "Lepotice in geniji", je zvezda aplikacije za odrasle.

Delite na:
Plačajo mi za posnetke seksa, a nisem prostitutka.
Ena Friedrich in Danijel Kiš instagram/enafriedrich1

Potem, ko je na aplikaciji "Only Fans" objavila svoj prvi eksplicitni posnetek, je njen profil eksplodiral.

Ena Čobanov, bolj znana kot Ena Friedrich, svoje sledilce na omenjeni aplikaciji in drugih družabnih omrežjih dostikrat počasti s provokativnimi fotografijami.

Obleče atraktivno perilo, natakne petke in všečki in komplimenti so zagotovljeni.

Na zgoraj omenjeni aplikaciji pa objavlja tudi "domače izdelke" s svojim partnerjem, Danijelom Kišom. In čeprav ljudje menijo, da je navadna prostitutka ali vsaj "sponzoruša", sama to ostro zanika.

"Opravljam svoj posel in služim, kot večina ostalih. Sama ustvarjam vsebine, ki jih ljudje lahko kupijo, če želijo, če ne, pa ne. Nikogar nisem prevarala, nikomur ničesar nisem ukradla," pravi 33-letna profesorica umetnostne vzgoje.

"Vse, kar počnem, počnem s svojim partnerjem in ne vem, v čem je frka," dodaja. Namigovanja, da se prostituira, jo motijo, pravi.

Njena erotična kariera se je začela pred osmimi leti, ko je pozirala za hrvaški Playboy. Takrat je imela 25 let in bila je sveža diplomantka univerze v Zadru. Zatem je snemala reklame, bila modni in umetniški model in se kot model poskusila tudi v Bollywoodu, indijski meki filma.

Pred dvema letoma pa so z njo vzpostavili kontakt producenti aplikacije za odrasle, "Only Fans", s sedežem v Londonu. Vprašali so jo, če bi na njihovi platformi objavljala pornografske posnetke, vendar jih je najprej zavrnila. Vendar so producenti bili vztrajni in na koncu je popustila. Kot pravi, je doumela, da to ni nič strašnega in da to počne mnogo deklet, posebej Američank, ki imajo tudi po več milijonov fanov.

Posebnost aplikacije je v tem, da na njej ne smejo biti objavljeni posnetki, narejeni s profesionalno kamero, pač pa samo s telefonom, in ne smejo biti montirani.

Ena je povedala, da z ustvarjanjem zasluži nekaj več kot poprečno hrvaško plačo (februarja je ta znašala malo več kot 900 evrov neto), največji vir prihodkov pa ji predstavljajo zahteve fanov, ki ji jih pošiljajno v poštni predal na aplikaciji.