meglic tomi 4_5pot_v160 Odkrito.si

Tomiju Megliču srce ukradla znana slovenska ...

Polona Sepe Svet24.si

Poslovila se je ena prvih slovenskih režiserk

girls-602168 Petisvet.si

Bolečine in znaki za nekaj drugega: odpadanje las...

zalog, železniška postaja, policija, sumljiv predmet1 Svet24.si

FOTO: Potrjeno! V ljubljanskem Zalogu je bilo pod ...

Romeo Beckham, David Beckham Svet24.si

Victoria dala zeleno luč: Beckhamov 16-letni sin ...

bff vichy friends Njena.si

Slovenke v najboljših prijateljicah iščejo ...

manca spik Njena.si

Kdo predstavlja smisel življenja Mance Špik?

Govorice

Znana vremenarka bo povila vnuka Gašparju Gašparju Mišiču

C. L., Zvezde, 11.12.2018 07:54:14

Pia Škofic pred novim izzivom, dojenček prihaja februarja.

Delite na:
Znana vremenarka bo povila vnuka Gašparju Gašparju Mišiču
Pia Škofic in Miha Mišič Revija Zvezde

Nekdanja vremenarka na Planet TV in izvrstna ljubiteljska slaščičarka, ki slovi po pripravi presnih sladic, 27-letna Pia Škofic, je pred novim izzivom. Čaka jo namreč najpomembnejša vloga v življenju, saj bo prihodnje leto postala mamica. Potem ko je lani poleti povsem nepričakovano zapustila komercialno televizijo in se umaknila iz javnega življenja ter se za nekaj časa preselila na enega od jadranskih otokov, je našla tudi novo ljubezen.

Izbranec njenega srca je postal Pirančan Miha, s katerim bosta predvidoma februarja postala prvič starša. Zaljubljenca sta nam zaupala, da se dojenčka nadvse veselita in že komaj čakata, da se rodi. Pia pa se je še pohvalila, da nosečnost odlično prenaša. »Dobro se počutim, nimam nobenih težav. Nekateri pravijo, da smo nosečnice nekoliko bolj čustvene, da pogosteje in več jokamo. Ne vem pa, ali to velja tudi zame. Ob gledanju filmov sem jokala že prej in jočem tudi zdaj.« Zato pa jo dopolni Miha, češ »malo bolj občutljiva pa si«, nam pa tudi pove, da bo Pii stal ob strani med rojevanjem.

pia skofic.jpg
Pia Škofic in Miha Mišič (zadnja z leve) v družbi Pijinega bratranca Roka, polbrata Jakoba in njegovega dekleta Pike
Carmen Leban

Dojenčka nestrpno pričakujejo tudi njuni domači in se sprašujejo, ali bosta mlada dva nadaljevala družinsko tradicijo. V obeh rodbinah namreč prevladujejo fantki. Mlad par si je dom ustvaril na Slovenski obali, od koder prihaja Miha, ki je sin znanega politika, gospodarstvenika in letošnjega županskega kandidata v občini Koper Gašparja Gašparja Mišiča. Dete, ki je na poti, bo Mišičev prvi vnuk, medtem ko bo Pijin oče Iztok dedek že tretjič. Pia je zelo navezana na očeta in njegovo novo družino, prav tako pa se odlično razume tudi s polbratoma Petrom in Jakobom, njegovim dekletom Piko in bratrancem Rokom.

Objavljeno v reviji Zvezde št. 49, 5. 12. 2018.