mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Brez besed! Boris Cavazza pristal v bolnišnici

Revija Zvezde, 04.01.2019 07:44:56

Čeprav smo v uredništvu Zvezd utrjeni, v letu 2018 skorajda nismo preživeli tedna, v katerem ne bi ostali brez besed.

Delite na:
Brez besed! Boris Cavazza pristal v bolnišnici
Samo sreči in izkušeni zdravniški ekipi se Cavazza lahko zahvali, da je preživel in da je zdaj na dobri poti do popolnega okrevanja. Revija Zvezde

Še zdaj ne moremo verjeti, da se je res razdrla ena naših najlepših ljubezenskih pravljic. Vsa Slovenija je bila osupla, ko sta poslanec Matjaž Nemec in lepotica Iryna Osypenko razkrila, da se nepreklicno razhajata, da že živita narazen in da sta tudi že sprožila ločitveni postopek. Niti slutili nismo, da so med njima kakšna nesoglasja. Vedno sta bila videti tako lepa, nasmejana, dobre volje in zaljubljena. Je bila to mogoče samo fasada? Predstava za naivne ljudi? Kaj se je dogajalo za zaprtimi vrati, vesta le onadva, mi pa Matjažu in Iryni želimo le, da čim prej mine neprijetno obdobje in da kmalu najdeta spet vsak svojo srečo.

Iryna Osypenko Nemec in Matjaž Nemec
Iryna Osypenko in Matjaž Nemec
Mediaspeed

Najsrečnejša novica leta iz političnih logov je bila, da zunanji minister Miro Cerar z zdajšnjo izbranko srca, pravnico Mojco Stropnik, pričakuje naraščaj. On bo pri 55 letih tretjič očka, Eva in Miha iz prejšnjega zakona z Danico sta skoraj že odrasla, ona bo mamica prvič. Če bo šlo vse po načrtih, bosta zaljubljenca pestovala maja, mogoče pa prej skočita še v zakonski stan.

mojca stropnik_miro cerar.jpg
Miro Cerar in Mojca Stropnik pričakujeta naraščaj.
Bobo

Televizijski voditelj, urednik in redaktor ter nesojeni kandidat za župana Bohinja Bojan Traven je dolino Šentflorjansko stresel s priznanjem, da je poročen z moškim. Kljub temu da smo že v 21. stoletju, pač ni veliko istospolnih parov, ki se opogumijo, da javno spregovorijo o svoji zvezi. Bojan brez zadržkov pove, da se imata z možem Markom neizmerno rada in da živita kot običajna zakonca.

Bojan Traven
Bojan Traven
Mediaspeed

Televizijski programi so še vedno preplavljeni z raznimi resničnostnimi šovi. Ko se kamere zanje ugasnejo, sicer večina udeležencev in zmagovalcev ponikne v pozabo, nekateri pa zaradi svojih dosežkov v spominu vendarle ostanejo nekoliko dlje. Kot na primer zmagovalec šova The Biggest Loser na Planet TV Bojan Papež. Frajer je tekmovanje končal z, verjeli ali ne, 74 kilogrami manj, kot ga je začel!

Od strahu smo onemeli, ko smo izvedeli, da je po možganski kapi, ki ga je zadela večkrat, v bolnišnici pristal igralec Boris Cavazza. Samo sreči in izkušeni zdravniški ekipi se lahko zahvali, da je preživel in da je zdaj na dobri poti do popolnega okrevanja. Boris, držimo pesti!

Objavljeno v reviji Zvezde št. 52, 24. 12. 2018.