mojca_fartek_retnje_pp_trzic_22.4.2024 (1) Svet24.si

56-letna Mojca od doma odšla peš, vrnila se ni. ...

Ijen Svet24.si

Turistka zgrmela 70 metrov v krater aktivnega ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Obtožili so jo, da krade!

kl, 18.10.2020 11:53:58

Tega od članice kraljeve družine pač ne pričakujemo, kajne? Ampak ...

Delite na:
Obtožili so jo, da krade!
Meghan Markle instagram

Na instagramu je završalo. "Kako te ni sram?", "Ali misliš, da smo neumni?" so bili samo nekateri od komentarjev sledilcev Meghan Markle, vojvodinje Susseške.

Meghan je namreč na instagramu objavila posnetek enega izmed svojih intervjujev, na katerem so govorili o družabnih omrežjih in v njem je med drugim povedala, zakaj je zaprla svoj osebni instagram profil - sedanjega, ki je uradno profil "njene kraljeve visokosti Susseške" namreč ne vodi sama, pač pa ekipa, ki jo je določila Buckinghamska palača.

V intervjuju je tako tudi dejala, da so uporabniki družbenih omrežij "zasvojenci", podobno kot odvisniki od prepovedanih drog ali alkohola. Dodala je še, da verjame, da imajo družabna omrežja moč, da uporabnike zasvojijo. Njeni komentarji pa so bili skoraj identični stavkom in izjavam v nedavno objavljenem dokumentarcu na Netflixu "Družbena dilema" ("Social Dilemma") kjer so uporabnike družabnih omrežij prav tako primerjali z zasvojenci z drogami.

In prav to je razburilo nekatere njene sledilce, češ da ideje, ki jih promovira, niso njene, ampak da jih je "ukradla", ne da bi povedala odkod. Klasična kraja intelektualne lastnine torej - plagiat.

"Vse skupaj bo kot igralka lahko bolje odigrala, ne pa da se delaš pametna, na koncu pa izpadeš neumna," je bil eden od komentarjev.

No, vsi komentarji pa niso bili tako zelo ostri in negativni. Veliko več jih je priznalo, da ima Meghan v resnici prav, tudi če ta ideja ni zrasla na njenem zelniku.

Kaj je Meghan rekla in zapisala, pa si oglejte pod člankom.