zupancic tara -foto_katja zagar (2) Odkrito.si

Bolezen Tare Zupančič zavita v skrivnost

vanga Svet24.si

Baba Vanga napovedala »gospodarja sveta« – se ...

zlatko zahovic dw Svet24.si

Lokalni šerif Zahović se ne da motiti

Matjaž Gantar Svet24.si

Umrl je Matjaž Gantar

Lara Kadis Najstnica.si

Lara Kadis: Za uspeh sta potrebna talent in trud

jan plestenjak 4 Njena.si

Nova ljubezen Jana Plestenjaka

nika manevski Njena.si

V pevskem šovu zavrnili pevko priljubljene ...

Govorice

Novoletne zaobljube znanih: Natalija Kolšek stavi na to!

I. P., 13.01.2018 18:01:29

Kakšne poglede imajo na novoletne zaobljube znani Slovenci?

Delite na:
Novoletne zaobljube znanih: Natalija Kolšek stavi na to!
Natalija Kolšek Revija Zvezde

»Novo leto. Nov začetek. Novo poglavje življenja, ki čaka, da bo napisano,« pravi avtorica Sarah Ban Breathnach. »Nova vprašanja, ki si jih zastavimo. Novi odgovori, ki jih odkrijemo in potem živimo v tem letu preobrazbe, sreče in samoodkrivanja. Vzemite si tihi interludij zase, ko boste sanjali, s peresom v rokah. Samo sanje rojevajo spremembe.« Imajo tudi znani Slovenci tako poetične poglede na novoletne zaobljube?

golja jan-pop tv
Jan Golja
Revija Zvezde

Jan Golja, novinar, urednik, pisatelj:

Če si nekaj resnično želiš spremeniti, ne čakaj na določen datum, ampak spremeni to ta trenutek. A če že govorimo o zaobljubah, si za prihodnje leto želim, da bi si lahko odpočil um in telo in si vzel več časa zase. Leto 2017 je bilo noro: knjiga, Mali koraki, Štartaj, Slovenija. Saj se ne pritožujem: pri vseh projektih sem noro užival in so me res posrkali. A vzel sem si le dva dni dopusta in to nameravam v novem letu spremeniti.

sebastian
Sebastian

Sebastian, plesni učitelj:

Novoletne zaobljube imajo vse rok trajanja, ki nikakor ni vse leto, temveč največ mesec dni, kakšna tudi manj. Edina, ki mi jo je uspelo resnično realizirati v letu 2017, so bili nekoliko bolj humani urniki, ki si jih postavljam sam. Na srečo pa nimam težav z izpolnjevanjem obljub, povezanih z gibanjem in telesno kondicijo, saj me moja plesna šola v Sloveniji in tujini že z delom prisili, da sem zelo aktiven. In tako bo tudi v letu 2018.

8_4_2016_Gorka_Berden_114-2
Gorka Berden
Revija Zvezde

Gorka Berden, igralka

Nisem ravno privrženka velikih novoletnih zaobljub, za katere se mi zdi, da se jih potem le redko držimo. Si pa vsako leto zaželim in rečem, da se bom potrudila, da bo prihodnje leto najboljše, kar je le mogoče, in da bom boljši človek. Se bom pa zaobljubila za eno konkretno stvar: leto 2018 bo leto, v katerem bi rada končno spravila skupaj vozniški izpit.

Anja Komučar, POP IN
Anja Komučar
Revija Zvezde

Anja Komučar, voditeljica:

Bolj kot zaobljube si vsako leto napišem želje za prihajajoče leto, pa tiste stvari, ki so se mi zgodile v preteklem letu in sem nanje ponosna in bi rada, da se nadaljujejo. Zdi se mi, da novoletne zaobljube ustvarjajo preveč pritiska, zato je več verjetnosti, da jih ne bomo izpolnili. Želje pa imamo vsi, in če so napisane na hladilniku, mi dajo motivacijo brez pritiska.

Natalija Kolšek, pevka:

Novoletnih zaobljub ne sprejemam, kvečjemu sem ter tja kakšne ponedeljkove, take za sproti, ki so bolj spontane.

Preberite tudi: Slovenski televizijski voditelj končal na urgenci. Kliknite TUKAJ!