32_7_100 Odkrito.si

Partner Tanje Žagar o odporu in nujni spremembi

luka pahor Svet24.si

Pahorjev Luka je postal glasbeni menedžer

1 Petisvet.si

Baba Vanga v zadnji prerokbi napovedala ...

bankomat1 Svet24.si

FOTO: Eksplozijo v Ljubljani naj bi povzročil ...

katarina bar Svet24.si

Med tekmovalci eksplodiralo: žaljivke, kričanje ...

Lina Kuduzović Najstnica.si

Lina Kuduzović izdala svoj prvi singl in ...

noemi Njena.si

Takšne Noemi vam produkcija ni pokazala!

Govorice

Novinarja TV Slovenije zadela kap, zdravniki odločili

A. C., Zvezde, 09.10.2018 07:05:28

Kot strela z jasnega je v začetku julija Slovenijo pretresla novica, da je moral odlični novinar, urednik in voditelj Igor Jurič namesto na novo dopisniško mesto v Bruselj zaradi možganske kapi v bolnišnico.

Delite na:
Novinarja TV Slovenije zadela kap, zdravniki odločili
Igor Jurič se je kot majhen otrok razveselil zdravnikovega dovoljenja, da lahko spet začne teči. Osebni arhiv Igorja Juriča

Igor se je z vso silo vrgel v okrevanje. Zavedal se je, da bo naporno, pa tudi to, da bo spet zmagal. Eno bitko je pred leti že dobil, ko je na prelomu tisočletja premagal raka. Tako je ni ovire, ki bi ga lahko ustavila pri njegovi veliki ljubezni – teku. Za njim je kopica maratonov in polmaratonov. Posebno mesto v njegovem življenju ima berlinski maraton, ki je bil prvi po prebolenem raku.

Preberite tudi: Šok na poroki Darje Gajšek. Kliknite TUKAJ!

Zdaj pa je prevajalec Velike tekaške knjige, ki jo je iz nemščine prevedel za vse ljubitelje teka in tiste, ki to nameravajo postati, neznansko vesel, ko mu je zdravnik po kapi dovolil spet obuti tekaške superge in premagovati kilometre. Tako kot pred leti berlinski maraton bo tudi bližajoči se ljubljanski imel posebno mesto v njegovem srcu.