Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Nov zaplet v Severinini žajfnici ...

kl, 31.07.2020 11:00:00

Ugibanja o tem, ali se Severina ločuje od srbskega nogometaša, so se razvila v pravo malo "vojno" med hrvaškimi in srbskimi mediji.

Delite na:
Nov zaplet v Severinini žajfnici ...
Igor in Severina Kojić instagram/severina

Severina je že večkrat dokazala, da je mojstrica obvladovanja medijev in svoje podobe v javnosti. Če ne bi bila to, kar je, bi zlahka bila scenaristka ali režiserka žajfnic.

Že nekaj časa, natančneje od aprila, ko se je preselila iz Beograda nazaj v Dalmacijo, svoje oboževalce pušča v negotovosti okoli zakonske zveze s srbskim nogometašem Igorjem Kojićem. Od takrat ga je na družabnih omrežjih ignorirala in na svojem instagramu ni objavila niti ene njune skupne fotografije. Tudi Igor ji v tem smislu ni ostal dolžan in v medijih se je kmalu začelo ugibanje, ali se njun zakon krha.

Olje na ogenj je prilil neki Severinin komentar na Igorjevem instagram profilu, da sta za vse skupaj kriva Igorjeva starša, medtem ko je nogometaš zatrjeval, da je med njima vse v redu.

V ugibanju ali se Severina ločuje ali ne, se je med hrvaškimi in srbskimi mediji vnela prava mala "vojna", ki pa je milo rečeno čudna. Medtem, ko je videti, kot da srbski in bosansko-srbski mediji želijo, da se hrvaška zvezda loči od srbskega nogometaša, hrvaški kar naprej iščejo potrditev, da je med njima vse ok.

Najnovejša epizoda žajfnice se prav tako odvija na Severininem instagramu, kjer je zvezda čestitala svojemu možu, ki je včeraj praznoval 33. rojstni dan. "Tej čudoviti moški stvaritvi @igorkojic srečno splovitev na 33-ih obratih. Srečno, ljubezen!" je zapisala Severina in prvič po dolgem času objavila njuno skupno fotografijo, na kateri sta oba videti zaljubljena.

Igor pa ji je odgovoril: "Pravijo, da so "Kristusova leta" najsrečnejša. Hvala, ljubezen."

Objavo so instagramovci takoj zagrabili in v enem dnevu je požela več kot 20.000 všečkov in na tone komentarjev, ki slavijo njuno ljubezen. 

"To, Seve! Naj crknejo sovražniki," se je glasil eden od njih, ki pa dobro povzema vsebino ostalih.

Seveda zdaj vsi nestrpno čakamo na nadaljevanje ...