ženska pomlad Dobra karma

TO je bolj pomembno, kot tuhtanje, kdaj bo težkih...

inja zalta Svet24.si

Inja pozvala k medsebojni pomoči in kritikom ...

PER-upokojenci trgovina nemcija-reuters Reporter.si

Nemški izhod iz karantene: dalj časa bi v ...

maske Svet24.si

Poveljnik Civilne zaščite: Tudi po dobavah ...

20200303-00993114 Necenzurirano

Razkrivamo vladni trik za zvišanje ministrskih ...

Gaia Asta 1 Odkrito.si

Gaia Asta: »Stanje pri nas se bo umirilo v ...

2_Nuša Rojs Njena.si

Nuša Rojs spet z Mijom

Slovo Nike Ambrožič Urbas

A. C., Zvezde, 01.05.2019 06:25:54

Nika Ambrožič Urbas se je poslovila od svojega doma v Londonu in se preselila v Slovenijo.

Delite na:
Slovo Nike Ambrožič Urbas
Nika Ambrožič Urbas in Matjaž Ambrožič sta se prihajajočemu in grozečemu brexitu uprla tako, da sta se odločila za selitev v Slovenijo. Revija Zvezde

Nika Ambrožič Urbas, ki v šovu Zvezde plešejo tekmovalce mimogrede ošvrkne s svojimi duhovitimi, pa tudi bridkimi komentarji, se ne more pritoževati, da ji je v zasebnosti dolgčas. Medtem ko so časopisni stolpci in poročila na televiziji polni novic o bližajočem se brexitu, sta se z možem Matjažem Ambrožičem, s katerim sta si izpolnila sanje o življenju v angleški prestolnici, odločila za selitev v Slovenijo.

»Zaradi brexita je v Angliji vse negotovo, ne ve se, kakšne bodo posledice za gospodarstvo in življenje ljudi. Midva sva s tem tudi poslovno povezana, zato sva se odločila negotovosti narediti konec. Konec aprila se bova poslovila od najinega življenja, partnerjev in prijateljev v Londonu, spakirala kovčke in škatle ter se odpravila v Slovenijo. Ker imava prekrasno mačko Gabriello, ki bi težko prenesla potovanje z letalom, se bova odpravila po cesti,« razlaga Nika in dodaja, da bosta združila prijetno s koristnim: s potovanjem ne bosta po nepotrebnem mučila živali, onadva pa bosta uživala v razgledovanju dežel, ki bodo bežale pod avtomobilskimi kolesi. Seveda se bosta vsake toliko ustavila in si naredila nepozabno potovanje. V Ljubljani pa ju že čaka novi oziroma stari dom, ki ga bosta prenovila in v njem uživala.

Objavljeno v reviji Zvezde št. 17, 24. 4. 2019.