erika znidarsic 1 Dobra karma

'Pri denarju ni čustev,' trdi voditeljica, ki je ...

pes, kent, Svet24.si

"Ker se v 10 letih nisem naučil biti priden ...

janez jansa bobo1 Reporter.si

Kako je Janša klical na Reporter in spraševal ...

Aleksandra Pivec Svet24.si

Vodstvo Desusa je grozilo predsednici ...

UV-TRAVNER HOJS-pl Necenzurirano

Večerni obiski Aleša Hojsa na policiji

jelena karleuša Odkrito.si

Znan IQ Jelene Karleuše

Tanja Žagar Njena.si

Tanjo Žagar zasuli s čestitkami za drugo ...

Če bi bili naši ministri ženske, bi bili taki ...

C.R., 22.06.2020 10:13:44

★★★ REVIJA NOVA ★★★

Delite na:
Če bi bili naši ministri ženske, bi bili taki ...
Matej / Matejka Tonin faceap

Žalostno je, da je veliko Slovencev iz intervjuja z ženo premierja odneslo le to, da se je Urška Bačovnik Janša postarala, da je podobna Janezu Janši, da je gubasta in utrujena …

Skoraj ni Slovenca, ki ne bi spremljal intervjuja, ki ga je za RTV Slovenija pripravil Jože Možina. To je bil dejansko prvi daljši pogovor Urške Bačovnik Janša za kakšen televizijski medij. Novinar se je skupaj z lepo oblečeno Urško sprehodil od njenega otroštva na kmetiji v Šentilju pri Velenju do odločitve za študij medicine in uspešnega dela v zdravniškem poklicu.

Celozaslonski zajem 18. 06. 2020 132947.jpg
Urška Bačovnik Janša
TV Slo - zaslonski posnetek

Jo je kdo poslušal ali so jo le gledali?

Čeprav se je v pogovoru dotaknila širše problematike razmer v zdravstvu, ki ga pesti pomanjkanje zdravnikov in medicinskega osebja na splošno, se je večina gledalcev obregnila ob njen videz. Splet in družbena omrežja so v hipu preplavili precej nesramni in šovinistični komentarji – skoraj vsi uperjeni le v njen videz. Žalostno je, da so takih komentarjev deležne le ženske. Žal tudi v Sloveniji vlada kultura ocenjevanja ženskega videza, in ne dejanj. Še bolj žalostno je, da se je večina komentatorjev norčevala na račun tega, da naj bi bila Urška izrezan Janez. Urška je še vedno zelo lepa ženska in vsaka guba priča o njenem življenju in izkušnjah. Dejstvo je, da so ji skoraj vse fotografije na spletu, ujete v določenem trenutku, nenaklonjene. Mi bomo zato objavili tudi kader, v katerem se Urška smeji …

Celozaslonski zajem 18. 06. 2020 141938.jpg
Urška Bačovnik
RTV Slovenija zaslonski posnetek

Naš zabavni odgovor

Ker so šli komentarji o tem, da je Urška Janez, predaleč, smo se v uredništvu odločili, da zadevo obrnemo … Tako smo se lotili naših ministrov in jih s pomočjo aplikacije spremenili v prelestne dame. No, poglejte, kakšne lepotičke imamo v parlamentu. Med najlepšimi pa je presenetljivo kulturni minister Vasko Simonotti.

2.jpg
Vasko / Vasilija Simoniti
www.gov.si / FaceApp

4.jpg
Jernej / Jerneja Vrtovec
www.gov.si / FaceApp

12.jpg
Andrej / Andrejka Vizjak
www.gov.si / FaceApp

toninka.jpg
Matej / Matejka Tonin
faceap

image2.jpeg
Janez / Ivanka Cigler Kralj
www.gov.si / FaceApp

Pod članek pa se podpisujemo vse ženske predstavnice uredništva.

Pred nekaj meseci so znane osebe z aplikacijo FaceApp sebi dodale nekaj let ali desetletij, zdaj je trend drugačen – zamenjava spola! Če vas zanima, kako so videti drugi ministri in predvsem naš premier Janez Janša, si lahko njegovo e-sestro ogledate v reviji Nova!