Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

FOTO: Vojvodinja Meghan v pretesni obleki?

K. K., Vklop, 22.09.2018 07:10:48

Novi žar v očeh vojvodinje Meghan. Pa ne, da je noseča?

Delite na:
FOTO: Vojvodinja Meghan v pretesni obleki?
Po predstavi sta stopila častna gosta Harry in Meghan na oder. Pozdravila sta igralce in se jim zahvalila, princ Harry pa je tudi zapel – bilo je menda nepozabno. Profimedia

Potem ko se nekaj časa nista prikazala v javnosti, sta se princ Harry in vojvodinja Meghan udeležila predstave muzikala Hamilton. Bila sta častna gosta, uprizoritev pa je bila dobrodelna in izkupiček od predstave namenjen človekoljubni organizaciji Sentebale, katere pokrovitelj je princ Harry. V gledališču Victoria Palace sta bila Harry in Meghan častna gosta. Sprejeli so ju z navdušenjem in vsemi častmi, mnogim pa ni ušlo, da se je vojvodinja Meghan nekam spremenila.

meghan 2 profi.jpg
Meghan in princ Harry.
Profimedia

Preberite tudi: Brigitte Macron navdušila v beli obleki! Kliknite TUKAJ!

Žareča od sreče je bila v večernem kostimčku še lepša, kot smo je vajeni. A kostimček, čeprav nov, je bil nekoliko tesnega kroja. Napeti gumbi jopiča so poudarjali, da se je Meghan zadnje čase nekam razširila (v trebuh, da se razumemo). To in srečni izraz v njenih očeh sta lahko seveda znak zgodnje nosečnosti. S svojimi (pre)tesnimi oblačili pa je Meghan še zaradi nečesa vznemirila javnost. Krilo njenega kostimčka je bilo izjemno kratko (sploh za članico kraljeve družine) in je razkrivalo ne le kolena, temveč tudi velik del Meghaninih lepo oblikovanih nog nad koleni. Harry in Meghan sta uživala v predstavi in poznejšem druženju z igralskim ansamblom, na odru je Harry celo zapel in si s tem prislužil viharen aplavz. Za igralce in gledalce v dvorani pa sta bila dobro razpoložena in očitno zaljubljena Harry in Meghan zagotovo najlepši del večerne predstave.