Manca Špik Dobra karma

Manca Špik s hčerko preseljena na povsem ...

Vesna Šošterič (2) Svet24.si

Razvpita resničnostna zvezdnica išče moškega

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

Dejan Židan in Tanja Fajon Svet24.si

Židan ob odstopu: "Prišel je čas, da slovensko ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Razkrivamo poti provizij za TEŠ6

Soraja 2 Odkrito.si

Torbica za 3.000 evrov in še kaj!

Mijo Matić Njena.si

Takole po karanteni uživa sanjski Mijo

Nekdanji policist grozil, da bo ubil predsednika!

KŠ, 03.05.2020 11:45:18

Delite na:
Nekdanji policist grozil, da bo ubil predsednika!
Goran Pantelić Instagram

Zloglasni kriminalec, 43-letni Goran Pantelić, je končal za zapahi, saj naj bi se pripravljal na umor srbskega predsednika Aleksandra Vučića! Pantelića so prijeli v Nemčiji, kjer se je kar nekaj let ukvarjal s kriminalom in sodeloval s tamkajšnjo albansko mafijsko celico.

Necenzurirano prenos
Aleksandar Vučić - Pantelić je z zapisom: »Le mrtvi Vučići so dobri Vučići,« je šokiral srbsko in svetovno javnost
Reuters

To, kar se je dogajalo zadnjih nekaj dni, je bilo videti kot prizor iz zelo uspešne srbske serije Sence nad Balkanom, v kateri so igrali tudi številni slovenski igralci.

Alexandar vučić.jpg
Srbski predsednik Aleksandar Vučić se boji tudi za sina, saj je Pantelić javno grozil, da bo ubil tudi sina predsednika.
STA

Gre za nekdanjega policista, ki je že med službovanjem deloval protizakonito in je bil strah ter trepet sokrajanov. Goran Pantelić je javno grozil srbskemu predsedniku Aleksandru Vučiću in celotni njegovi družini. Pantelić je prek družbenih omrežij tudi druge pozival k umoru predsednika in njegove celotne družine. Z zapisom: »Le mrtvi Vučići so dobri Vučići,« je šokiral srbsko in svetovno javnost, zato se je začel pravi mednarodni lov na zloglasnega kriminalca.

20190128-00912137.jpg
Pahor in Vučić - Zakaj je Pantelić sploh želel ubiti predsednika, za zdaj še ni znano in mogoče nikoli niti ne bo.
sta

»Pantelić je že od nekdaj znan po tem, da je neuravnovešen, in to v kombinaciji s kriminalom lahko privede le do velikih tragedij,« je za srbske medije povedal njegov znanec.

Pantelić je človek z izjemno debelim dosjejem zaradi različnih prevar in kriminalnih dejanj, je pa že nekaj let živel v tujini, kjer naj bi se zapletel tudi z nevarno albansko mafijo.

Pantelića, ki je bil policist, so odpustili leta 2001, in sicer zaradi kršenja discipline, neizvrševanja delovnih nalog in podobno. Med letoma 2003 in 2017 je bil vpleten v ogromno kriminalnih dejanj – od ponarejanja denarja, kraje avtomobilov, prodaje droge pa vse do preprodaje orožja.

142538_panta-status-1_iff.jpg
Panteliću sicer grozi le do pet let zapora.
Instagram

Pantelić je bil sicer tudi lastnik uspešnega bara Svit v Beogradu, kjer se je zbiralo na desetine tamkajšnjih kriminalcev.

Prijeli so ga v Nemčiji in kmalu bo pripeljan v rojstno Srbijo, kjer mu bodo po hitrem postopku tudi sodili. Nekaj minut pred aretacijo je objavil svojo zadnjo fotografijo, pod katero je zapisal: »Ulovili so me, Srbija! Če me bodo ubili, morate vedeti, kdo je kriv – Aleksandar Vučić!«

94560576_1067340820303634_4284662660139581440_n_1000x0.jpg
Pantelić je osebno grozil tudi sinu predsednika.
instagram

Pantelić naj bi bil zelo nevaren kriminalec, ki se sicer prek družbenih omrežij javno hvali, da je velik patriot. Leta 1998 je služboval na Kosovu, kjer je bil strah in trepet tamkajšnjega prebivalstva.