krokar Svet24.si

Morilski krokarji jima koljejo gosi in teleta, ...

trump-with-sons Svet24.si

Trump nima dovolj denarja

1680173506-fgrsghes-45-1680173482221 Necenzurirano

Nova afera na UKC: to je podjetje, ki naj bi mu ...

damjanic setinc pasek Reporter.si

Strokovni sodelavci poslanke Mojce Šetinc Pašek:...

nika prevc Ekipa24.si

Poglejte to! Kako se je kalil veliki kristalni ...

Kate Middleton je dobesedno pogrešana! Odkrito.si

Spletne spletke - Je s Kate nekaj hudo narobe?!!

doncic Ekipa24.si

Kaaaaaj?! Dončić se je držal za glavo in smejal...

Naši znani obrazi, ki so v zvezi s tujci

T.P., 23.05.2020 08:30:22

Delite na:
Naši znani obrazi, ki so v zvezi s tujci
Dramski igralec, stand-up komik in voditelj Tadej Toš je poročen s hrvaško igralko Doro Fišter, skupaj pa imata tudi tri otroke: hčerki Julijo in Evo ter sina Andreja. Mediaspeed

V tokratnem prispevku predstavljamo slavne Slovenke in Slovence, ki so srčnega izbranca oziroma izbranko našli zunaj meja naše domovine. Zaradi ljubezni pa so se k nam preselili tudi zdaj znani obrazi: glasbenika Isaac Palma in inoT ter Tomaš Javurek, zmagovalec četrte sezone šova Gostilna išče šefa.

Tanja Ribič Đurić in Branko Đurić - Đuro
Igralka in pevka Tanja Ribič Đurić je srečo v ljubezni našla v glasbeniku, igralcu in režiserju Branku Đuriću – Đuru. Spoznala sta se leta 1993 med prestavo Klinika Tivoli, v kateri sta igrala moža in ženo. Sedem let kasneje sta dahnila večni da, zvezo pa sta kronala z dvema hčerkama: Zalo in Elo.
Marko Vavpotič, M24.si

Sandra Klemm – Sendi in Adam Klemm
Pevka, učiteljica petja ter avtorica glasbe in besedil Sandra Klemm – Sendi je poročena z madžarskim saksofonistom Adamom Klemmom iz Novega Sada, članom orkestra Big Band RTV Slovenija. Ljubezen sta kronala z dvema hčerkama in enim sinom.
Facebook

Sanja Gregorčič in Chris Scott
Igralka Sanja Gregorčič, ki živi v Londonu, je v zvezi s škotskim igralcem Chrisom Scottom.
Exit 6 Film Festival Photography

Naty Rawdon-Jones in Nick Rawdon-Jones
Ena izmed naših najuspešnejših manekenk Naty Rawdon-Jones (nekoč Natalija Osolnik) je srečo v ljubezni našla v brazilskem poslovnežu Nicku Rawdonu-Jonesu. Večno zvestobo sta si obljubila na blejskem otoku, postala pa sta tudi starša hčerkici Olivii.
Instagram

Vito Rožej in Duka Rožej
Igralec, lutkar in politik Vito Rožej je večni da dahnil Nizozemki Duki, učiteljici nizozemščine in ruščine na srednji šoli. Zakon sta kronala s tremi otroci: sinovoma Svitom Aleksandrom in Tarasom Nikolajem ter hčerko Oko. Pred šestimi leti se je družina preselila v Amsterdam.
Mediaspeed

Sani Bečirović in Simona
Nekdanji košarkarski as Sani Bečirović je poročen z Italijanko Simono, zvezo pa sta kronala s hčerko Samijo in sinom Kiamom.
Mediaspeed

Mia Žnidarič in Steve Klink
Pevka Mia Žnidarič je že vrsto let srečna v objemu ameriškega skladatelja in pianista Steveja Klinka. Skupaj tudi nastopata.
Mateja J. Potočnik

Melania Trump in Donald Trump
Nekdanja manekenka Melania Trump se je leta 2005 poročila z ameriškim poslovnežem Donaldom Trumpom, odkar je ta leta 2016 zmagal na predsedniških volitvah, pa je postala ameriška prva dama. Par ima 14 let starega sina Barrona.
Reuters

Damir Dugonjić in Camilla
Eden najboljših slovenskih plavalcev Damir Dugonjić se je med študijem na univerzi Berkeley v Kaliforniji zaljubil v Američanko alžirskih korenin Camillo Leilo Salem. Večno zvestobo ji je obljubil leta 2011, pred tremi leti in pol pa sta se razveselila hčerkice Keire. Družinica živi v ZDA, Damir pa se po športni upokojitvi ukvarja z gradnjo ekoloških hiš.
Instagram

Lado2
Legendarni pevec Lado Leskovar se je leta 1990 poročil s Hrvatico Verico. Štiri leta kasneje se jima je rodil sin Martin.
M24.si

Peter Mankoč in Triin Aljand
Nekdanji plavalec Peter Mankoč je leta 2014 večno zvestobo obljubil nekdanji estonski plavalki Triin Aljand. V zakonu so se jima rodili trije otroci.
Facebook

Andrej Škufca in Melinda Škufca Törökgyörgy
Nekdanji vrhunski plesalec, zdaj pa sodnik in eden izmed štirih sodnikov v šovu Zvezde plešejo Andrej Škufca je leta 2016 večni da dahnil madžarski plesalki Melindi Törökgyörgy. Pred dobrim letom dni pa sta postala starša sinu Valentinu.
Miro Majcen

Dario Varga, Natalija Manojlović Varga, Rea in Arne
Igralec Dario Varga je poročen s hrvaško psihologinjo, koreografinjo in režiserko Natalijo Manojlović Varga. V razmerju se jima je rodila tudi hčerka Rea. (na posnetku na levi še Dariev sin iz prejšnjega razmerja Arne)
Arhiv Novice Svet24

Gordana Grandošek Whiddon in Trent Whiddon
Slovenska plesalka Gordana Grandošek Whiddon je leta 2012 večno zvestobo obljubila avstralskemu plesalcu Trentu Whiddonu.
Mediaspeed

Miha Guštin - Gušti in Chantal van Mourik
Glasbenik Miha Guštin - Gušti je že vrsto let poročen z Nizozemko Chantal van Mourik, skupaj pa imata tudi tri otroke: Krisa, Maksa in Majo.
arhiv

Aljaž Škorjanec in Janette Manrara
Prosesionalni plesalec Aljaž Škorjanec je poročen z ameriško plesalko Janette Manrara, ki prav tako kot Aljaž nastopa v britanskem šovu Strictly Come Dancing.
Instagram

Lara Komar in Davide
Igralka Lara Komar je srečo v ljubezni našla v italijanskem arhitektu Davideju, v razmerju pa sta se jima rodila dva sinova Arthur in Joakim.
M24

Savina Atai
Zagovornica zdravega in poduhovljenega načina življenja Savina Atai je po dolgoletnem razmerju z Grkom Giorgosom Parasirisom srečo v ljubezni našla v Američanu Garrettu, ki živi na Novi Zelandiji. Par se je zaročil konec decembra na Tajskem, prejšnji teden pa je Savina presenetila z novico, da sta se poročila.
Mediaspeed