reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Najlepša skrivnost Jakova Faka

A. C., Zvezde, 04.06.2018 08:01:49

Biatlonec Jakov Fak odšteva dneve do poroke.

Delite na:
Najlepša skrivnost Jakova Faka
Jakov Fak in njegova Matea si bosta v kratkem po dolgih letih ljubezni tudi uradno obljubila zvestobo. Ob tem pripravljata veliko poročno slavje na Brdu pri Kranju. Mediaspeed

Letošnje leto ne bi moglo biti lepše za biatlonca Jakova Faka: po dveh težkih letih in zapletih na začetku olimpijskih iger je trmasti in odločni športnik osvojil medaljo, ki pa ga ni zazibala v lažno ležernost, temveč je nadaljeval svojo začrtano pot in nizal nove uspehe. Vzporedno pa se je v njegovem življenju dogajal še en projekt, najpomembnejši zasebni – gradnja nove hiše v Radovljici, ki bo kmalu končana in kjer bo z izvoljenko Mateo, ki mu že dolga leta stoji ob strani, in njuno dveletno hčerko Milo zaživel pod lastno streho.

Vendar lepih stvari družine Fak v teh prekrasnih pomladnih dneh še ni konec: izvedeli smo najstrožje varovano skrivnost, da se Jakov in Matea pripravljata na poroko. Za najbolj slovesen dan svojih življenj sta si izbrala prelepi junij, ko se konča športna sezona in bosta lahko vsaj v miru malce zadihala, pa tudi njuni svati, med katerimi jih je večina iz športnega sveta, imajo junija nekaj prostih dni. In ker si športnik želi le najboljše zase in za svoje najbližje, poroko pripravlja v protokolarnem objektu Brdo pri Kranju, kjer so se poročili številni ugledneži iz sveta gospodarstva, športa in politike. Tisti, ki so tam pripravili poročni obred, zatrjujejo, da ga ni lepšega kot uživati najlepši dan svojega življenja z najbližjimi v zavetju neokrnjene narave, pospremljene z izbrano gostinsko ponudbo in zabavnim programom. Jakov seznam povabljencev na poroko se bere kot vabilo na sejo Združenih narodov: svatje bodo prišli z vseh vetrov, povezujejo pa jih poslovne, prijateljske in sorodstvene vezi. Nedvomno pa bo najbolj ljubka deklica na poroki njuna edinka Mila.

Preberite tudi: Zakaj Jurij Zrnec izgublja kilograme? Kliknite TUKAJ!