ivana kovac 2 Odkrito.si

Ivana odvisna od mamil, zdaj z ljubko hčerkico

Cotswolds Svet24.si

Vsa resnica o njunem zakonskem življenju

samorog 2 Petisvet

Samorogi so ob nas, a ne kličite jih, kadar ...

vreme, ohladitev, dež Svet24.si

Velika vremenska sprememba: tako hitro se bo ...

Emi Nikočević Svet24.si

Takšna je druga plat menedžerja Bara

maja zupan miss 2017 Najstnica.si

VIDEO: Kako se pripraviti na lepotno tekmovanje?

moja bos Njena.si

Tragičen konec serije Moja boš, oboževalci ...

Govorice

Modrijani - ljubeči spremljevalci in močna opora

Simona Dakič, Zvezde, 13.03.2018 10:01:08

Člani ene naših najljubših narodno-zabavnih skupin – Modrijani – so se razgovorili tako o novi skladbi Moja punca rada afne gunca kot tudi o pozornostih, ki jih posvečajo svojim boljšim polovicam.

Delite na:
Modrijani - ljubeči spremljevalci in močna opora
Modrijani pravijo, da so najbolj romantični takrat, ko v roke vzamejo glasbila, čeprav niti na rožice ne pozabijo. Revija Zvezde

Naslov vaše nove pesmi je Moja punca rada afne gunca. A v resnici nimate radi afen, kajne? Kakšna dekleta so vam všeč?
Če kdo afne gunca, smo to mi, Modrijani. Šale zbadamo na račun drug drugega že osemnajst let. Humor in zabava nas držita skupaj. Glede deklet pa imamo – podobno kot vsi – radi ljubeča dekleta, ki nas podpirajo in razumejo, da smo zaljubljeni tudi v glasbo.

Kako pa se obnašate do svojih boljših polovic? Bi vas, če bi jih zaslišali, pohvalile, da ste pozorni moški? 
Mogoče smo malo manj pozorni, a zelo zaščitniški in ustrežljivi, dekleta se vedno lahko zanesejo na nas. Ljubezen lažje izkazujemo s pozornimi dejanji, presenečenji, skupaj preživetim časom, z izleti, in manj z besedami. Modrijani smo bolj fantje dejanj. 

Pa je kljub temu kaj možnosti, da vas ob dnevu žensk srečamo v kakšni cvetličarni, kako kupujete cvetje svojim najdražjim?
Nismo pretirano romantični. Razen ko imamo v rokah glasbila in mikrofone. V glasbi se prelevimo v romantike in marsikatera pesem je bila napisana za najdražje. Cvetje kupujemo, ne pogosto, a na rože ob 8. marcu seveda ne pozabimo.

Dan žensk je praznik vseh žena, čeprav radi postavljamo v ospredje tiste najmočnejše, emancipirane ženske. Ste sami spoznali veliko močnih žensk v svojem življenju?
Seveda. Močne in samostojne ženske so nam blizu. Take so tudi naše najdražje. Zelo močne pa so bile tudi naše mame in babice, ki so v življenju prestale kar nekaj preizkušenj. Vseskozi pa so ohranile dovolj energije za ljubezen, vedrino, da so poskrbele za nas, zato so nam v življenjski navdih. 

Preberite tudi: Bobovnik in Ladika sta se zravsala. Kliknite TUKAJ!