Manca Špik Dobra karma

Manca Špik s hčerko preseljena na povsem ...

Vesna Šošterič (2) Svet24.si

Razvpita resničnostna zvezdnica išče moškega

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

Dejan Židan in Tanja Fajon Svet24.si

Židan ob odstopu: "Prišel je čas, da slovensko ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Razkrivamo poti provizij za TEŠ6

Soraja 2 Odkrito.si

Torbica za 3.000 evrov in še kaj!

Mijo Matić Njena.si

Takole po karanteni uživa sanjski Mijo

Ljubko - Meghan in mali Aarchie

dvorna miška, 06.05.2020 16:45:57

❤ Ob prvem rojstnem dnevu sina Archieja objavila ljubko fotografijo ❤

Delite na:
Ljubko - Meghan in mali Aarchie
Archie in Meghan instagram

Vsi so se že dneve spraševali, kako bosta bivši plemiški par Meghan in Harry obeležila prvi rojstni dan svojega sina Archieja. In odgovorila sta z nadvse prisrčnim videoposnetkom, na katerem Meghan svojemu prvorojencu bere njegovo najljubšo slikanico Raca! Zajec!, ki jo z Archiejem bereta tudi pred spanjem. Meg je razkrila tudi vzdevek svojega sinka, ki ga ljubkovalno kličejo kar Arch. Tokrat je fotoaparat vzel v roke kar Harry in ob videu ustvaril še nekaj nežnih fotografij. Natančni opazovalci pa so takoj odkrili neverjetno podobnost med Harryjem in njegovim enoletnim sinom. Praznovanje Achijevega rojstnega dne naj bi potekalo v intimnem družinskem krogu, obeta pa se zdrava poslastica – torta, ki jo bo spekla kar sama Meghan. Archie Harrison Mountbatten Windsor se je rodil 6. maja 2019 v bolnišnici Portland v Londonu. Sedmi je na vrsti za prestol in je kraljičin osmi vnuk.

Archie
Princ Charles z vnukom Archiejem
instagram

Branje zgodbe Archieju je povezano s parovim sodelovanjem v dobrodelni akciji Save the Stories (Rešimo zgodbe), v Veliki Britaniji in ZDA, ki pomaga pri nudenju prepotrebne podpore otrokom, katere je prizadela letošnja pandemija. V Veliki Britaniji bodo vsa zbrana sredstva donirali organizaciji Save the Children UK. Dobrodelna organizacija je vzpostavila program nepovratnih sredstev, da bi najbolj ranljive družine lahko kupile osnovne potrebščine in hrano.

#kraljicaelizabeta, #archie
Kraljica Elizabeta II z vnukom Archiejem
instagram

Archieju so na družabnih omrežjih čestitali tudi vsi člani kraljevega dvora in družine. Princ Charles in vojvodinja Cornvalška sta Archieju poslala srčno sporočilo v čast njegovega prvega rojstnega dne. Kraljevi par je delil osupljiv črno-bel portret z dedkom, Archiejevega krsta v gradu Windsor. Kraljica in vojvoda iz Edinburški sta delila prikupno sliko z vnukom Archiejem posneto v dvorcu Windsor dva dni po njegovem rojstvu.