ivan gale bobo1 Dobra karma

'Galeta pri aferi razkritja ni vodilo ...

ana maria mitic 12 Svet24.si

Ana Maria Mitič bi se zabavala ob zaprepadenih ...

01-UVODNA mladi bojan pozar foto Arhiv zveze komunistov slovenije Reporter.si

Od Komunista do Evrope: kako je Bojan Požar ...

d32_scurkinaseljeoba Svet24.si

Stanovalci so ščurke našli pod kuhinjskimi ...

pivec3 Necenzurirano

Aleksandra Pivec je žrtev – same sebe #kolumna

križevniška-ulica, vandalizem Odkrito.si

Vandalizem v Ljubljani - Razkrivamo neverjetno ...

Tjaša Železnik Njena.si

Slovenska igralka pokazala prelepe noge

Megan primerjala s Hitlerjem

kl, 03.07.2020 13:42:34

Britanska pisateljica za ženo princa Harryja ne najde lepih besed.

Delite na:
Megan primerjala s Hitlerjem
Meghan Markle Profimedia

Lady Collin Campbell, britanska pisateljica in medijska osebnost, v intervjuju, kjer je predstavila svojo knjigo "Megan in Harry: resnična zgodba", ni skoparila z verbalnimi udarci zoper vojvodinjo Susseško, Megan Markle.

Pisateljica, ki najraje piše knjige o britanski kraljevi družini, običajno z množico pikantnih podrobnosti, je dejala, da ne dvomi v to, da si Harry in Megan govorita, da je to kar počneta, pravilno in dobro, "Čeprav je zgodovina polna oseb, ki so mislile, da delajo prav," je dodala.

"Naj omenim samo Hitlerja, čeprav ju seveda ne morem tlačiti v isti koš," je rekla, "Vendar to ne spremeni dejstva, da je bil Hitler prepričan, da dela koristne stvari."

S tem je merila na to, da se je princ Harry prostovoljno odrekel svojim dolžnostim člana kraljeve družine in se z Megan in otrokom preselil čez lužo ter tam začel novo življenje.

807ea3842ec8b1bbccbd542d6c81aa7d.jpeg

"Zgodovina je polna ljudi, ki so tako zaslepljeni z mislijo, da črno mora biti belo, da potem trdijo, da črno je belo. Pa ni. Črno je črno, belo pa belo," je dodala.

Na vprašanje, ali meni, da je Harry, že preden je spoznal Megan, imel tovrstne načrte, je 70-letna lady Campbell ostro dejala: "Če samo za sekundo verjamete, da je Harry kaj takšnega skrival v rokavu, potem verjamete tudi v zobno vilo in leteče pujse. Ti ne obstajajo. Absolutno ne."

"Če bi se Harry bil poročil s katero drugo, bi vojvoda in vojvodinja Susseška mirno živela v Kensingtonski palači," je dodala. "Vse je izključno Meganino maslo."