Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Megan primerjala s Hitlerjem

kl, 03.07.2020 13:42:34

Britanska pisateljica za ženo princa Harryja ne najde lepih besed.

Delite na:
Megan primerjala s Hitlerjem
Meghan Markle Profimedia

Lady Collin Campbell, britanska pisateljica in medijska osebnost, v intervjuju, kjer je predstavila svojo knjigo "Megan in Harry: resnična zgodba", ni skoparila z verbalnimi udarci zoper vojvodinjo Susseško, Megan Markle.

Pisateljica, ki najraje piše knjige o britanski kraljevi družini, običajno z množico pikantnih podrobnosti, je dejala, da ne dvomi v to, da si Harry in Megan govorita, da je to kar počneta, pravilno in dobro, "Čeprav je zgodovina polna oseb, ki so mislile, da delajo prav," je dodala.

"Naj omenim samo Hitlerja, čeprav ju seveda ne morem tlačiti v isti koš," je rekla, "Vendar to ne spremeni dejstva, da je bil Hitler prepričan, da dela koristne stvari."

S tem je merila na to, da se je princ Harry prostovoljno odrekel svojim dolžnostim člana kraljeve družine in se z Megan in otrokom preselil čez lužo ter tam začel novo življenje.

807ea3842ec8b1bbccbd542d6c81aa7d.jpeg

"Zgodovina je polna ljudi, ki so tako zaslepljeni z mislijo, da črno mora biti belo, da potem trdijo, da črno je belo. Pa ni. Črno je črno, belo pa belo," je dodala.

Na vprašanje, ali meni, da je Harry, že preden je spoznal Megan, imel tovrstne načrte, je 70-letna lady Campbell ostro dejala: "Če samo za sekundo verjamete, da je Harry kaj takšnega skrival v rokavu, potem verjamete tudi v zobno vilo in leteče pujse. Ti ne obstajajo. Absolutno ne."

"Če bi se Harry bil poročil s katero drugo, bi vojvoda in vojvodinja Susseška mirno živela v Kensingtonski palači," je dodala. "Vse je izključno Meganino maslo."