jure kosir in njegova simona_preview Odkrito.si

Jure Košir se je zaradi otrok preselil

horoskop Svet24.si

Horoskop za petek, 18. januarja

duhovna ženska Petisvet.si

Če veste to, vidite v človeka skozi barve!

sneg, novo mesto1 Svet24.si

FOTO: Ponekod po Sloveniji močno sneži. ...

Amanda Mlakar in Vid Valič Svet24.si

Komik spregovoril o materinem raku

Justina Bieberja in Hailey Baldwin Najstnica.si

Znan je datum poroke Justina Bieberja

EJ9A4049 Njena.si

Lea Sirk razkrila svojo osebno bolečino

Govorice

Galunič prenašal obtožbe Molkove, potem udaril s polno močjo!

Revija Zvezde, 03.01.2019 07:52:01

Nekateri skačejo od veselja, saj poznate tisto – kdor ne skače, ni Sloven'c, drugi skačejo čez plot – pst, o njih se ne govori na glas, tretji pa si skačejo v lase. Teh niti v letu 2018 ni manjkalo.

Delite na:
Galunič prenašal obtožbe Molkove, potem udaril s polno močjo!
Miša Molk je dolgo sikala na račun Maria Galuniča, ko je bil še odgovorni urednik razvedrilnega programa TVS. Žiga Culiberg

Indira si je s Henrikom skočila v lase!; Aneta in Franko sta si skočila v lase!; V lase sta si skočile Noemi in Matej! je le nekaj bombastičnih naslovov iz medijev, ki so spremljali resničnostne šove. Še bolj nas je vznemirilo, da sta si na pragu letošnje jeseni v lase skočila prva zvezdnika Televizije Slovenija Miša Molk in Mario Galunič. Ona je dolgo sikala na njegov račun, ko je bil še odgovorni urednik razvedrilnega programa TVS, češ da ga je premalo v hlačah in da jo je nagnal iz uredništva. On je nekaj časa molče prenašal njene obtožbe, potem pa udaril s polno močjo. Miši je zabrusil, da je že dolgo ne more več jemati resno, ker ima težave s spominom in resnicoljubnostjo, za piko na i pa še dodal, da se s starejšo kolegico ne bo več ukvarjal.

Žal Miša in Mario nista edina s TV Slovenija, ki sta si skakala v lase. Pravi petelinji boj sta uprizorila voditelja Dejan Ladika in Slavko Bobovnik. Mlajši naj bi bil frfotav in zaletav, starejši pa domišljav in pokroviteljski. Ali je bil njun spopad tudi kapljica čez rob pri odločitvi, da se Slavko z novim letom upokoji?

bobovnik slavko
Slavko Bobovnik
Revija Zvezde

Hud spor med ustanoviteljico Špas teatra Urško Alič in nekdanjim smučarskim asom, zdaj gledališkim producentom Juretom Frankom, bo epilog dobil na sodišču. Par si je v lase skočil na prehodu iz zime v pomlad zaradi muzikala Briljantina. V igri sta denar in ponos, oba sta se po pomoč zatekla k odvetnikom, bojimo pa se, da bodo z njunim pravdanjem kratko potegnili zgolj ljubitelji muzikalov.

jure franko.png
Hud spor med ustanoviteljico Špas teatra Urško Alič in nekdanjim smučarskim asom, zdaj gledališkim producentom Juretom Frankom (na fotografiji), bo epilog dobil na sodišču.
Revija Vklop

Objavljeno v reviji Zvezde št. 52, 24. 12. 2018.