bepop 1 Svet24.si

"Uradno nismo nikoli končali poti Bepop"

Herbee Svet24.si

FOTO: Nasmejan ježek ima neverjetnih 1.5 milijona...

zakleta hiša Svet24.si

Ali zaklete hiše v resnici obstajajo?

Davor KArničar Svet24.si

Viki Grošelj: Popolnoma sem šokiran, še toliko ...

020mv Odkrito.si

Natalija Gorščak: TV SLO je kot tanker, ki se ...

nikolina-cvek Njena.si

Po šovu: Divje življenje Nikoline Cvek

Luka Basi - Seko moja official Thumbnail Njena.si

To je oče Luka Basija!

Madelaine Petsch: Mučili so jo napadi panike

T. J., 24.08.2019 13:00:00

Madelaine Petsch, 24-letni junakinji uspešne serije Riverdale, so nekoč velike preglavice povzročali »resnično močni napadi panike« in »hudi socialni strahovi«.

Delite na:
Madelaine Petsch: Mučili so jo napadi panike
Madelaine Petsch Profimedia

Igralka je v pogovoru za revijo Nylon povedala, da je bilo tako hudo, da se v tistem obdobju na druge stvari sploh ni mogla osredotočiti.

Njeno trenutno zdravstveno stanje je na srečo precej boljše, med drugim zato, ker je poiskala strokovno pomoč. A Madelaine je poudarila, da je terapija le prvi korak in da se še ne bi označila za ozdravljeno.

Še vedno ima namreč »slabe dneve«. »Ko imam slab dan in začnejo moji strahovi naraščati, pokličem Cami in odidem k njej,« je pojasnila mladenka. Cami je ljubkovalni vzdevek 25-letne Camile Mendes, njene soigralke iz serije Riverdale, s katero se ob nekaj suhih marelicah lahko pogovori o vseh svojih težavah.

Madelaine je pojasnila, da je napade panike verjetno povzročila njena želja, da bi imela popolno življenje. Zaradi te želje je nase namreč izvajala čedalje močnejši pritisk, a je sčasoma na srečo ugotovila, da prav nihče nima popolnega življenja. Po njenih besedah tudi njeno ni niti blizu popolnemu.    

Objavljeno v reviji Liza/Maja št. 33, 9. 8. 2019