Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Lorella Flego - Studio ima na pomolu

Alesh Maatko, 09.07.2020 08:00:33

★★★ REVIJA VKLOP ★★★

Delite na:
Lorella Flego - Studio ima na pomolu
Priljubljena Primorka je ena izmed največjih poznavalk mode pri nas. zen

Priljubljena oddaja Dobro jutro je na pobudo gledalcev Televizije Slovenija v živo na sporedu tudi v poletnih mesecih. V Poletnem jutru nam voditelji Ana Tavčar Pirkovič, David Urankar, Špela Močnik, Mojca Mavec in Lorella Flego poleg informativnih in zabavnih vsebin z vedno zanimivimi gosti ponujajo tudi koristne nasvete o najrazličnejših tematikah iz vsakdanjega življenja.

In ker ima naša sogovornica, Primorka Lorella Flego, studio kar na enem izmed pomolov na Obali, smo izkoristili priložnost, da izvemo, kako poteka oddaja na daljavo, poleg tega pa nismo mogli mimo odpovedi Melodij morja in sonca, kjer sicer blesti v dih jemajočih oblekah.

Poletna jutra z vami dobesedno dišijo po morju. To, da vas spremljamo kar s portoroškega pomola, je genialna ideja, kajne? Kaj vse je potrebno, da zaživi takšen morski pridih?
Predvsem je tukaj začetna zamisel našega urednika Roka Smoleja, ki si je zaželel kanček morja v Ljubljani. Mislim, da je imel prav jasno vizijo in dobro je vedel, kako jo uresničiti. Zelo mi je všeč, da imam Dobro jutro na daljavo in sem hkrati doma ... nepopisen občutek. In res je, Obala je čudovita, torej zakaj ne? Lifeclass, ki nas gosti s pomola plaže Meduza, je bil takoj za in pripravil čudovito kuliso, potem sta tukaj sinergija med Koprom in Ljubljano ter delo odlične ekipe, ki je poskrbela za vse drugo. Vsi smo navdušeni.

So pa oziroma bodo modni nasveti še vedno v ospredju poletnih oddaj, kajne?
Seveda bodo. Ravno zdaj sva se z Ano pogovarjali, kako in kaj, in prav lepo je biti povezan, četudi je ena na Obali in druga v Ljubljani. Bo zanimivo in pestro in seveda nasveti ostajajo, saj so jih gledalci zelo dobro sprejeli. Zdi se mi čarobno, kako je moda končno prišla do vseh in postala priljubljena. Poletje je tudi čas, ko si lahko privoščimo veliko več, eksperimentiramo in zelo uživam, torej, zakaj ne?!

»Življenje nas pelje po številnih poteh, moja najljubša vodi do – plaže!« ste med drugim zapisali na družbenem omrežju. Katera plaža je za vas sanjska in kateri se preprosto ne morete upreti?
Priznam, da plaž pri nas ne poznam dobro, kar se morda sliši čudno, v resnici pa je prav značilno za nas, ki živimo na Obali: morje imamo pred nosom in se malo kopamo. Ni mi všeč gneča, zato sem za počitnice vedno šla v tujino, sploh Florida mi je zelo pri srcu. Letos vse odpade, zdi se mi vrhunsko, če bom prišla do Umaga ... Nore razmere, a verjamem, da bodo minile. Kot vse ... vse pride in vse gre.

Preberite več v ★★★ REVIJA VKLOP ★★★