Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Leonardo DiCaprio: Njegovo dekle se sooča s sovražnimi komentarji

T. J., 20.08.2019 08:00:00

Hollywoodski zvezdnik Leonardo DiCaprio je star 44 let, njegovo dekle, argentinska igralka in model Camila Morrone, s katero si življenje deli od začetka lanskega leta, pa komaj 22.

Delite na:
Leonardo DiCaprio: Njegovo dekle se sooča s sovražnimi komentarji
Leonardo DiCaprio in Camila Morrone Profimedia

Prav starostna razlika, ki vlada med njima, polarizira in pogosto vodi do številnih vročih razprav ter sovražnih komentarjev na raznih forumih in družbenih omrežjih.

Vse skupaj se je začelo s povsem nedolžno potezo Camile, ki je na Instagramu objavila fotografijo legendarnega hollywoodskega para, ki sta ga sestavljala Humphrey Bogart (1899-1957) in Lauren Bacall (1924-2014). Zvezdnika sta kljub 25-letni starostni razliki uživala v srečnem in skladnem zakonu, ki je trajal 12 let, vse do Bogartove smrti. »Ljubezen kot ta,« je Camila kratko in jedrnato komentirala svojo objavo.

S tem, ko je svoje razmerje z Leonardom primerjala z razmerjem enega od najbolj sanjskih hollywoodskih parov vseh časov, je razjezila številne uporabnike Instagrama. »Le vprašanje časa je, kdaj te bo zavrgel,« je napisal eden od njih, drugi pa je prepričan: »Leo tako in tako hoče le tvoje telo.« Namesto da bi sovražne komentarje nevoščljivcev ignorirala, se je lepotica odzvala nanje, in sicer na Instagramu: »Ravnokar sem prebrala nekaj komentarjev na svojem Instagramu in … Moj bog, ljudje so resnično nesramni. Upam, da se bodo ti ljudje naučili, kako živeti z manj sovraštva.« Dodala je še, da je občutek veliko boljši, če živiš brez sovraštva v srcu.      

Objavljeno v reviji Liza/Maja št. 32, 2. 8.2019