ines erbus Odkrito.si

Težki časi za Ines Erbus

16-oliver dragojevic Svet24.si

To si je o Slovencih mislil Oliver Dragojević

Osmica, osem Petisvet

Danes zelo kritično, pazite se tujcev in ...

vodstvo UKC Svet24.si

Slovenski otroci umirajo, zdravniki pa se kregajo

Jonathan Davis, Deven Davis Svet24.si

Kakšno naključje: rokerjeva žena umrla ravno na...

Niall Horan in Hailee Steinfeld (1) Najstnica.si

Niall Horan in Hailee Steinfeld končno pokazala, ...

Burak Ozcivit Njena.si

Burak strt: Finančni polom in huda bolezen

Govorice

Ksenija Benedetti in Boris Cavazza: v ljubezni ne potrebujeta besed

Lara Paukovič, Zvezde, 19.02.2018 09:01:03

Znani pari so spregovorili o prelomnici v svojih zvezah.

Delite na:
Ksenija Benedetti in Boris Cavazza: v ljubezni ne potrebujeta besed
Boris Cavazza je že nekaj let ljubezen njenega življenja. Revija Zvezde

Nedolžno spogledovanje je zabavno, simpatij imamo lahko nešteto … A kako vedeti, da človek, s katerim flirtamo, ni le še ena simpatija, temveč potencial za dolgo, resno zvezo, ki bo temeljila na ljubezni in zaupanju? Vprašali smo nekaj znanih parov, kdaj so vedeli, da je to res to.

Aleksander Štucl in Maša Smajila

»Mašo sem osvojil s čarovniškim trikom,« pove čarodej Aleksander Štucl. Z dekletom, v katerega je danes noro zaljubljen, sta se prvič srečala v lokalu, kjer je prijatelja poučeval čarovniške trike. »Ko sem izvajal trike, sem za prostovoljko seveda izbral Mašo. Naročil sem ji, naj si izbere eno karto in jo vrne nazaj v komplet, pozneje pa še, naj da komplet kart na polovico, potem pa deli in črkuje svoje ime. Na zadnjo črko v njenem imenu se je pojavila njena karta.« Maša je rekla, da ne bo nikoli pozabila tega trika, in z Aleksandrom sta se začela dobivati na kavi in sprehodih. »Potem pa veste, kaj je sledilo,« v smehu sklene Aleksander.

aleksander in masa.jpg
Aleksander Štucl in Maša Smajila
Revija Zvezde

Jan Kovačič in Nives Orešnik

»Ko sva se spoznala, nihče od naju ni pričakoval preveč drug od drugega,« priznavata Nives Orešnik in Jan Kovačič, oba lepa in uspešna športnika. »Sva pa po nekaj skupnih projektih, športnih podvigih in skupnem dopustu ugotovila, da se ujemava na vseh področjih, ki so pomembna za zrel odnos: da se skladajo najine ambicije, da lahko združiva prosti čas v aktivnostih, ki naju oba veselijo, in da prosti dnevi, kjer imava možnost preživeti več časa skupaj, ne prinašajo malenkostnih partnerskih nesoglasij

jan kovačič, nives orešnik.jpg
Nives Orešnik in Jan Kovačič
M24

Ksenija Benedetti in Boris Cavazza

»Nikoli nisva preveč razmišljala o svoji zvezi,« pravita šefinja državnega protokola in igralec, ki sta se pred letom in pol po treh letih ljubezni poročila v Sečoveljskih solinah. »Vse se je zgodilo samo, popolnoma naravno in brez razmišljanja. Če o ljubezni preveč razmišljaš, se lahko zelo hitro izgubi. Midva se o tem sploh ne pogovarjava, temveč jo živiva po svoje, vsak dan sproti.« Poudarjata še, da ravno zaradi tega praznikov, kakršno je valentinovo, ne praznujeta.

moraca-soucek.jpg
Milena Morača in Jurij Souček
Revija Zvezde

Milena Morača in Jurij Souček

Jurija je amorjeva puščica kot strela z jasnega zadela pred mnogimi leti na Borštnikovem srečanju, kjer je zagledal nasmejano Mileno. »O tem, ali gre zares ali samo za simpatijo, pa zaljubljen moški razmišlja šele takrat, ko se začnejo težave. Če jih premaga, ve, da gre zares,« nam je povedal. Milena pa pravi: »Jurij je bil duhovit, šarmanten, zabaven, pa vendar nisem pričakovala, da ga bom že čez nekaj dni nehote nenehno iskala s pogledom. Sledila je zlata jesen, kostanji, mošt in usodna zaljubljenost. Čutila sem samo to, da brez njega ne morem, in tako je še danes.«

mirko mayer
Kaja Flisar in Mirko Mayer
Marko Vavpotič/M24

Kaja Flisar in Mirko Mayer

Voditelja, ki sta ravnokar presenetila z zaroko, pravita, da sta oba kar hitro ugotovila, da je med njima potencial za dolgo in resno zvezo, se je pa ta občutek razvijal postopoma in s časom samo še stopnjeval. »Kmalu sva spoznala, da ni drugega, kot da sva si usojena,« je razkrila Kaja.

Preberite tudi: Velike težave Nine Ivanič. Kliknite TUKAJ!