Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Konec samskega življenja za Hugha Granta

S. D., Zvezde, 12.06.2018 17:01:05

Slavni britanski žigolo Hugh Grant je potreboval celih 57 let, da se je končno opogumil in stopil pred matičarja.

Delite na:
Konec samskega življenja za Hugha Granta
Hugh Grant in Anna Eberstein, ki je v naročju držala hčerkico, sta s preostalimi družinskimi člani pozirala na stopnicah matičnega urada v Chelseaju. Profimedia

Igralec je oženil 39-letno švedsko televizijsko producentko Anno Eberstein, ki mu je letos spomladi rodila že tretjega otroka. Hugh je s tem dejanjem presenetil številne prijatelje, saj so bili mnogi prepričani, da se ne bo nikoli pustil ujeti. Še posebno ker je poroko zelo odločno zavračal.

grant 3.jpg
Nevesta si ni dala veliko opravka s poročno obleko. Raje se je odločila za belo minikrilo in žensko bluzo.
Profimedia

Kakor koli že, z Anno sta se odločila za skromno poroko v ožjem družinskem krogu. Poročila sta se na matičnem uradu v Chelseaju, kamor je prišla nevesta z avtom, Hugh pa se je pripeljal kar z avtobusom. Oblečena sta bila povsem vsakdanje. Hugh je imel na sebi elegantno moško obleko, Anna pa si je nadela bluzo in minikrilo. Sta si pa mladoporočenca dala več opravka s prstanoma. Medtem ko se je Anna odločila za klasičen zlat obroček, si je Hugh izbral nenavaden zlat prstan s tremi rdečimi kamni. Na poti z matičnega urada so se mladoporočenca in svatje malo pomudili na stopnicah, da so se fotografirali, potem pa so dobre volje odšli na kosilo. Hugh in Anna sta si za poročni dan izbrala običajen četrtek. Na poroki sta bila z njima starejša otroka, petletni John Mungo in dveletna hčerka, medtem ko je tretji, čigar imena starša še nista razkrila, ostal doma pri varuški. Na poroki pa sta manjkala tudi Hughova otroka iz zveze s Kitajko Tinglan Hong – petletni Felix Chang in šestletna Tabitha Xaio Xi.

grant 2.jpg
Hugh si je izbral nenavaden poročni prstan, ki ga je kmalu po poroki tudi snel. Anna pa bo zlati obroček nosila ves čas na roki.
Profimedia

Preberite tudi: Huda bolezen Blaža Švaba: kaj se dogaja z Modrijani? Kliknite TUKAJ!