Legenda pravi, da naj bi kača Evi najprej ponudila šop banan Odkrito.si

Hrana, ki obljublja vroč seks

tomislav Svet24.si

Hrvaška žaluje: 63-letnik je Tomislava ubil ...

preklinjanje 2 Petisvet.si

Šokantno dognanje: če preklinjate, ste pametnejši

lynda blanchard doug jones tw Svet24.si

Blanchardova plačala za svoj stolček? V ...

meghan archie 2 Svet24.si

Meghan priznala, da jima s Harryjem ni lahko!

ribič pepe Njena.si

Ribič Pepe v težavah

boris kobal bobo2 Njena.si

Boris Kobal gre takole po nakupih

Konec! Zakaj sta se razšla znana slovenska igralca?

B. P., Zvezde, 21.01.2019 07:43:53

Pred skoraj dvema letoma smo v Zvezdah prvi razkrili nov medijski parček in zdaj tudi prvi naznanjamo njegov konec. Po zanesljivih informacijah sta igralka Saša Pavlin Stošić in igralec Uroš Fürst pred kratkim končala ljubezensko zvezo.

Delite na:
Konec! Zakaj sta se razšla znana slovenska igralca?
Saša Pavlin Stošić in Uroš Fürst sta spet samska. Revija Zvezde

Spomnimo, priljubljena igralca Saša Pavlin Stošić in Uroš Fürst sta bila sodelavca v ljubljanski Drami, kjer se je pred slabima dvema letoma med njima spletlo več kot le prijateljstvo. Takrat sta skupaj nastopala v predstavi Županova Micka, družila pa sta se tudi zunaj gledališča, dokler nista ljubezni, tudi po zaslugi revije Zvezde, končno javno priznala in tako v miru uživala v zvezi brez nepotrebnega skrivanja. Tridesetletna igralka in 44-letni igralec sta skoraj dve leti delovala kot popoln par, a očitno je vsega lepega enkrat res konec. Po gledaliških hodnikih se namreč že nekaj tednov govori, da je njuna iskrica ugasnila in da sta se odločila za razhod.

Tako kot sta bila skrivnostna glede začetka njune zveze, sta skrivnostna tudi glede razhoda. Ljubko igralko smo želeli dobiti na telefon, a je ta zvonil v prazno. Nam je pa vir blizu Saše potrdil, da z Urošem res nista več par, da sta oba spet samska in da se oba posvečata predvsem novim službenim projektom. Zanimivo, da igralko očitno privlačijo igralci, saj je pred zvezo z Urošem kar nekaj let ljubila igralca Prešernovega gledališča Miho Rodmana, s katerim sta skupaj zaigrala tudi v priljubljeni televizijski nadaljevanki Usodno vino. Žgečkljivi jeziki pa zdaj že veselo ugibajo, kateri igralec ali pa vsaj nekdo iz gledaliških krogov bo Sašin morebitni novi fant. Na odgovor pa bomo morali še malo počakati …

Objavljeno v reviji Zvezde št. 3, 16. 1. 2019.