Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Kim Kardashian praznuje 40. rojstni dan

kl, 21.10.2020 11:47:45

Največja reality zvezda sodobnega časa vstopa v peto desetletje. Poglejte si nekaj utrinkov iz njene poti do slave in milijonov.

Delite na:
Kim Kardashian praznuje 40. rojstni dan
Kim Kardashian leta 2020 splet

Televizijska zvezda, modna oblikovalka, pisateljica, slavna-ker-je-slavna ... vse to in še kaj je Kim Kardashian, Američanka iz Los Angelesa, kjer se je rodila v zakonu mame Kris in očeta Roberta kot ena od štirih otrok. Mama je bila igralka in producentka, oče pa državni tožilec, ki je postal znan v sojenju ameriškega igralca O.J. Simpsona zaradi umora žene.

Družina Kardashian.jpg
Družina Kardashian
splet

Starša sta se ločila, ko je bila Kim stara 9 let, mama pa se je kmalu nato poročila z olimpijskim atletom Bruceom Jennerjem, s katerim je imela še dve hčerki. Bruce je bil z njeno mamo poročen kar 14 let. Po ločitvi pa je spremenil spol in sedaj je uradno ženska, z imenom Caitlyn.

Keeping Up With Kardashians 2007.jpg
Keeping Up With the Kardashians 2007
splet

Kim je, čeprav je bila iz bogate družine, bila javnosti precej neznana, vse dokler se ni začela družiti z dedinjo hotelskega imperija, Paris Hilton in postala del nočnega življenja v L.A.-ju in seveda opravljivih medijev, ki so ekscentrično Paris spremljali na vsakem koraku.

Kim Kardashian in Paris Hilton.jpg
Kim Kardashian in Paris Hilton
splet

Lahko bi rekli, da se je Kim vsega, kar zna naučila prav od Paris, ki je bila prva prava mega zvezda resničnostnih šovov. Kim je bila Parisina garderoberka in jo je spremljala povsod. In se učila.

Kim Kardashian in Ray J.jpg
Kim Kardashian in Ray J
splet

Ko je Paris "zaslovela" s pornografskim posnetkom, ki je ušel v javnost, se je enako "zgodilo" tudi Kim. Njen intimni posnetek s tedanjim fantom, raperjem Ray J-jem, je prav tako "ušel" v javnost leta 2007. Teorije zarot pravijo, da za to ni bila zaslužna Kim, pač pa njena mama Kris, ki so ji mediji nadeli ime "momager", skovanko iz besed "mom" (mamica) in "manager", saj je ona tista, ki v resnici vodi imperji Kardshian, v katerega je "vložila" vse svoje hčerke, začenši z lepotico Kim.

Zadeva se je namreč zgodila v letu 2007, ko je kabelski ponudnik E! začel predvajati resničnostni šov "Keeping Up With Kardashians", ki je kmalu postal megalomanski hit in imperij Jenner/Kardashian je začel nastajati.

Kim Kardashian in Kris Humphries.jpg
Kim Kardashian in Kris Humphries
splet

Leta 2011 je Kim nenadoma poročila košarkaša iz NBA Krisa Humpriesa. Ta je bil njen drugi mož, pred tem je bila dve leti poročena z glasbenim producentom Damonom Thomasom. Zakon s košarkašem je menda, po teorijah zarot, bil spet "plod" mamagerke Kris in je trajal celih 72 dni. Če nič drugega, pa sta bila Kris in Kim zanimiv par - med njima je bilo skoraj pol metra razlike. On je visok 2,06 m, Kim pa le 1,59.

Kardashianke ob promociji svoje leopadje kolekcije 2011.jpg
Kardashianke ob promociji svoje leopadje kolekcije 2011
splet

Hkrati z resničnostnim šovom je klan Kardashian začel denar služiti tudi s svojimi modnimi linijami. Tako so leta 2011 Kardashianove lansirale modno kolekcijo, v kateri so propagirale leopardji vzorec.

Leta 2018 pa je Kim začela posel tudi v kozmetični industriji in na trg spravila kozmetiko in dišave, poimenovane po njej.

skynews-kim-kardashian-beauty_5092045.jpg
Kim Kardashian ob predstavitvi svoje kozmetične linije 2018
splet

Vmes je seveda poskrbela še za eno senzacijo. Leta 2013 se je poročila z Raperjem Kanyeom Westom

Kim Kardashian in Kanye West.jpg
Kim Kardashian in Kanye West
splet

Poleg vseh "neresnih" stvari, ki pa so ji prinesle milijone dolarjev, se je Kim v zadnjih letih začela ukvarjati tudi s pravom. Najbolj odmevna je bila njena pomoč pri osvoboditvi zapornice iz zapora, kjer je dolga leta preživela po nedolžnem. Lotila se je študija prava in si prizadeva za spremembe ameriškega zaporniškega sistema. V zvezi s tem je nastopila tudi v Beli hiši.

skynews-kim-kardashian-white-house_5143261.jpg
Kim Kardashian v Beli hiši zagovarja reforme ameriškega zaporniškega sistema
splet

Vsi pa se seveda še spomnimo, da je tudi njen mož pokazal zanimanje za najvišji ameriški stolček, ko je objavil, da bo kandidiral na ameriških predsedniških volitvah. Njegove "eskapade" v volilni kampanji, posebej pa objave na Twitterju so na koncu privedle do tega, da je Kim javno razkrila, da se že leta bojuje skupaj z njim z njegovo boleznijo - bipolarno motnjo.

Kim Kardashian in Kanye West z otroki.jpg
Kim Kardashian in Kanye West z otroki
splet

Kim in Kanye imata štiri otroke, ki imajo zelo zanimiva imena hčerki North (Sever) in Chicago ter sinova Saint (Svetnik) in Psalm.

Zdaj Kim torej praznuje 40. rojstni dan in seveda ne miruje. Čeprav se bo njen resničnostni šov naslednje leto zaključil, pa se iz ekranov ne bo umaknila, saj se menda dogovarja že za novo produkcijo, o čemer smo poročali pred kratkim. Zagotovo pa se ne bo umaknila iz instagrama, kjer ima 190 milijonov sledilcev, sama pa je povedala, da ji posamezne objave na tem družabnem omrežju lahko prinesejo tudi po milijon dolarjev.