stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Kate in Meghan: prepričljiva igra sprtih svakinj

K. K., Zvezde, 18.01.2019 18:01:16

Kraljevska predstava na poti v cerkev.

Delite na:
Kate in Meghan: prepričljiva igra sprtih svakinj
Meghan in Kate sta odigrali popolno predstavo. Bili sta ljubeči in zaupni, kot da sta najboljši prijateljici. Profimedia

Na božični dan se je britanska kraljeva družina sprehodila od gradu Sandringham, do cerkve svete Marije Magdalene, kjer so obiskali tradicionalno božično mašo. Vsi člani družine, od kraljice Elizabete do njenih otrok in vnukov s partnerji, so se potrudili, da so bili videti najboljše volje, sijoči od prijateljstva in medsebojne naklonjenosti, pa čeprav je bila resnica zagotovo vsaj malo drugačna. Najbolj prepričljivo sta na sprehodu nastopili svakinji Kate in Meghan.

sandringham 1 profi.jpg
Mlada zakonca princesa Eugenie in njen mož Jack sta žarela od resnične sreče.
Profimedia

Bili sta videti najboljši prijateljici, nasmejani sta klepetali in se celo objemali, čeprav je bilo pred prazniki slišati, da sta si skočili v lase in da so njuni prepiri skrhali tudi ljubeče odnose med bratoma Williamom in Harryjem. Očitno je kraljica Elizabeta poklicala vojvodinji k sebi in jima povedala, da sta pač v službi monarhije. Zato morata spoštovati pravila in se v javnosti kazati kot najboljši prijateljici. Pridiga je zalegla, Kate in Meghan sta se uklonili kraljici, brata William in Harry pa nista bila tako poslušna – njun nasmeh je bil precej zlagan. Ljudje, ki so se zbrali ob poti do cerkve, pa so poleg Kate in Meghan ter Williama in Harryja opazili predvsem, da nekaterih družinskih članov ni bilo.

sandringham 2 profi.jpg
Kraljevske dame z elegantnimi pokrivali: Autumn Phillips in princesa Beatrice
Profimedia

Princ Philip je na primer raje ostal doma, pa ne zaradi slabega zdravja, ampak zato, ker je pač upokojen in mu ni treba nastopati v javnosti. Manjkala je tudi vojvodinja Camilla, tako da je princ Charles nekoliko izgubljeno korakal sam. Mladoporočena princesa Eugenie je v spremstvu svojega moža žarela od resnične sreče, njena sestra princesa Beatrice pa je sicer sveže zaljubljena, vendar je bila sama, ker si njen izbranec še ni zaslužil časti, da postane pridruženi član kraljeve družine.

sandringham 4 profi.jpg
Zara Phillips in Mike Tindall sta, kot vsi kraljičini vnuki, pustila otroka doma.
Profimedia

Manjkala je tudi Meghanina mama Doria Ragland. Čeprav jo je kraljica Elizabeta povabila v Sandringham, je Doria presodila, da je pametneje, da ostane doma v Kaliforniji in prepusti hčerki Meghan, da se v kraljevi družini znajde, kot ve in zna. Sicer pa: vse gospe in gospodične, od Zare Phillips do grofice Sophie in Autumn Phillips, so na poti v cerkev nosile zanimiva pokrivala – podobno kot takrat, ko grejo na znameniti konjeniški praznik v Ascot. Tako je bilo na božični dan v Sandringhamu resnično kaj videti!

sandringham 6 profi.jpg
Kraljica Elizabeta je pokazala, kdo ima v družini prvo in zadnjo besedo: umirila je sprti svakinji Kate in Meghan, pri glajenju odnosov med Williamom in Harryjem pa je imela manj sreče.
Profimedia

Objavljeno v reviji Zvezde št. 2, 9. 1. 2019.