koktail Dobra karma

Smrtonosni koktalj, ki ga uživamo vsi: mešanica ...

motoristka, kanalizacija Svet24.si

VIDEO: Motoristka trčila v avtomobil, nato jo je ...

01-UVODNA mladi bojan pozar foto Arhiv zveze komunistov slovenije Reporter.si

Od Komunista do Evrope: kako je Bojan Požar ...

Ante Guberac Svet24.si

Dinastija Guberac: Oče in sin, ki rešujeta čast...

pivec3 Necenzurirano

Aleksandra Pivec je žrtev – same sebe #kolumna

bejrut, eksplozija, amonijev-nitrat Odkrito.si

Zakaj je eksplozija v Bejrutu bila tako ...

sara-rutar Njena.si

Zakaj Sara Rutar prekipeva od sreče?

Katarina Čas nima sreče v ljubezni

N. S., Zvezde, 11.02.2019 07:57:02

Že dva meseca je spet samska!

Delite na:
Katarina Čas nima sreče v ljubezni
Tamir Gostiša in Katarina Čas sta se razšla že pred dvema mesecema. Mediaspeed

Najuspešnejša slovenska igralka v Hollywoodu, lepa Katarina Čas, v zadnjem času očitno spet doživlja velike prelomnice v življenju. Medtem ko njena igralska kariera blesti, pa ji v zasebnem življenju očitno ni postlano z rožicami.

Katarina Čas, ki je razpeta med Hollywoodom in Slovenijo, zasebnost skrbno čuva pred javnostjo, saj nikoli ni razkrivala svojega ljubezenskega življenja. Tako je bilo, ko je pred leti hodila z Ladom Bizovičarjem, s katerim sta se potem razšla, ona pa se je zaljubila v kreativnega direktorja Aljošo Bagolo. Ko se je končala njuna zveza, pa se je spet znašla v objemu Lada Bizovičarja. Vendar ne za dolgo. Kot strela z jasnega je nato prišla novica, da se je najbolj skrivnosten medijski parček leta 2016 razšel, Katarina pa je leta 2017 spet našla srečo v sedem let mlajšem glasbeniku in producentu Tamirju Gostiši, sinu legendarnega glasbenika Bora Gostiše iz nekdanjih Belih vran. Čeprav sta se igralka in kitarist skupine The Toronto Drug Bust kar dolgo uspešno skrivala, se je o njuni romanci na slovenski zvezdniški sceni šušljalo že na veliko, dokler nista zveze javno potrdila na slovenski premieri filma Prebujanja, ko sta se z roko v roki sprehodila po rdeči preprogi. Tamir je bil po govoricah moški po Katarininem okusu – ustvarjalen, uspešen, za nameček pa še rocker, kar je Katarini pisano na kožo.

Konec zaradi kariere?

Čeprav je Katarina nenehno v središču ugibanj, kaj se dogaja v njenem ljubezenskem življenju, pa igralka ves čas precej uspešno in skrivnostno molči. Kljub temu nam je uspelo izvedeti, da je v novo leto vstopila samska. Po naših informacijah sta se s Tamirjem po dveh letih zveze razšla že pred več kot dvema mesecema, kar je bil verjetno tudi razlog, da je Katarina brez težav in ovir lepo potovala po svetu, uživala v blišču Hollywooda in promovirala tretjo sezono serije Berlinski urad, v kateri ima eno od vidnejših vlog. Kaj je pravi vzrok, da sta se zaljubljenca razšla, ni znano in verjetno tudi nikoli ne bo, se pa na sceni govori, da naj bi Katarini več pomenila igralska kariera, kot pa da bi si ustvarila družino. In če gre verjeti napovedim, bo leto 2019 za igralko Katarino Čas zelo uspešno, vsaj kar zadeva kariero, saj naj bi dobila menda še kar nekaj novih vlog v Hollywoodu, tako da očitno res kariero postavlja na prvo mesto. Samska Katarina Čas pa bo zdaj še bolj tarča številnih medijev, saj vsi komaj čakamo, kdo bo njen novi izvoljenec, ki jo bo osrečeval v ljubezni.

Objavljeno v reviji Zvezde št. 6, 6. 2. 2019.