zupancic tara -foto_katja zagar (2) Odkrito.si

Bolezen Tare Zupančič zavita v skrivnost

vanga Svet24.si

Baba Vanga napovedala »gospodarja sveta« – se ...

zlatko zahovic dw Svet24.si

Lokalni šerif Zahović se ne da motiti

Matjaž Gantar Svet24.si

Umrl je Matjaž Gantar

Lara Kadis Najstnica.si

Lara Kadis: Za uspeh sta potrebna talent in trud

jan plestenjak 4 Njena.si

Nova ljubezen Jana Plestenjaka

nika manevski Njena.si

V pevskem šovu zavrnili pevko priljubljene ...

Govorice

Katarina Čas spet v Ladovem objemu

A. C., 08.11.2017 11:01:50

Lado Bizovičar se je iskreno razveselil svojega nekdanjega dekleta Katarine in ji padel v objem.

Delite na:
Katarina Čas spet v Ladovem objemu
Pravijo, da čas celi rane. Temu pritrjujeta tudi Katarina Čas in Lado Bizovičar, ki sta pozabila stare zamere in si padla v (prijateljski) objem. Mediaspeed

Dolgoletna ljubezenska zveza ene najuspešnejših slovenskih igralk Katarine Čas in igralca, voditelja in režiserja Lada Bizovičarja je bila polna vzponov in padcev, strastnih razhodov in nežnih pomiritev, ki pa jih nista želela deliti z javnostjo.

Prebujanja, lado bizovičar, katarina čas
Katarina in Lado nista nikoli hotela prati umazanega perila v javnosti. Četudi se nista razumela ali sta se prepirala, tega nista nikoli komentirala.
Mediaspeed

Ko sta se pred dobrim letom in pol, na pragu štiridesetega rojstnega dne, (dokončno) razšla, nista dolgo ostala samska, temveč je kmalu spet na njuna vrata potrkala ljubezen. Oba sta srečna vsak s svojim partnerjem, on s svetlolasko, ki je zelo podobna Katarini, ona s postavnim temnolascem, ki prav nič ne spominja na Lada. Pred kratkim pa smo videli, da nekdanja zaljubljenca ne gojita zamer drug do drugega. Lado se je na premieri filma Prebujanja iskreno razveselil svojega nekdanjega dekleta Katarine in ji padel v objem. Čestital ji je za odlično odigrano vlogo, pa tudi ona mu ni ostala dolžna, ko se je veselila njegovih voditeljskih uspehov.