duša Dobra karma

Očetu sta se hčerki vrnili leto dni po njuni ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za torek, 2. junija

JANEZ-STUSEK-pl5 Reporter.si

Sramota! Na čelu slovenske obveščevalne službe...

Milan Krek, tiskovna konferenca Svet24.si

Kacin se je brez pooblastila opravičil v imenu ...

kuzma, korona-virus, meja, mejni-prehod Necenzurirano

Ko te izsiljuje Dunaj, se ti stoži po Bruslju

100913614_238493430776529_4655361849502988722_n Odkrito.si

Jan Oblak - Psa poslal s taksijem iz Slovenije v ...

Ljubezen po domace3 Njena.si

Ljubezen po domače: Tanja medijske pozornosti ne ...

Karizmatični pevec iz Splita ima marsikaj pokazati

Karmen Klinc, 03.08.2019 16:00:00

Privlačni 35-letni pevec iz Splita Luka Nižetić se je letos drugič predstavil na Dori s skladbo Brutalero, to poletje pa buri domišljijo s skladbo Ludilo Brale - v vročem hitu, v katerem se dogajanje z dalmatinskih ulic preseli tudi na prestižno jahto, se mu je pri petju pridružil celo hrvaški predsedniški kandidat.

Delite na:
Karizmatični pevec iz Splita ima marsikaj pokazati
Luka velja za osebo pozitivnega in svobodnega duha. Matej Pašalić

Seksi Splitčan je poletni hit posnel z Miroslavom Škorom, ki je pri naših južnih sosedih dobro poznano ime - multipraktični doktor ekonomije se lahko pohvali s pevsko kariero, poleg tega se ukvarja tudi z vinarstvom, nedavno je celo napovedal kandidaturo za predsedniški stolček.

Luko Nizetića smo spoznali leta 2005, ko je prvič nastopil na Dori - hrvaškem tekmovanju za pesem Evrovizije. Sledili so štirje studijski albumi, nato pa se je skrivnostni Dalmatinec za nekaj časa umaknil z glasbene scene. V vmesnem času se je posvetil fotografiji in skrbi za svoje telo. Rezultati so vidni na fotografijah, ki jih Luka nesebično deli s svetom na omrežju Instagram. Njegove pesmi so nabite z energijo, poveličujejo lepote življenja in ljubezen, videospoti pa so živahni in kar kličejo k pozornosti.

2
Hrvaški pevec se po premoru vrača v glasbene vode.
Matej Pašalić

V novem videospotu, ki se imenuje Ludilo Brale (v splitskem žargonu to pomeni zelo dobro, odlično), se postavni Luka v kopalnem plašču in z brisačo na glavi sproščeno sprehaja po dalmatinskih ulicah, vmes pa srečuje nasmejane prijatelje. Luka na koncu razkazuje svojo izklesano postavo na prestižni jahti Lotus.

3
V novem videospotu svojo izklesano postavo razkazuje na jahti Lotus.
Matej Pašalić

Hrvaška javnost je Luko Nizetića sicer označila za osebo svobodnega, pozitivnega duha, ki v sebi nosi večnega otroka. Sam poudarja, da ga poganja samo čista ljubezen, v katero verjame brezpogojno. Zaradi ljubezni, pravi, bi se preselil tudi na drugi konec sveta! Postavni mladec na sceno prinaša razigrane melodije z zelo jasnim in navdihujočim sporočilom.

Čeprav utopistično, celo Luka sam poudarja, kako zelo je pomembno stalno opozarjati na nekatere stvari - predvsem ko govorimo o vrednotah, kot so ljubezen, mir, radost in razumevanje. »Bilo bi super, če bi se naenkrat zakopale vse bojne sekire, da ne bi bilo več sovraštva ter da bi vsi manj gledali v ekrane,« nam še polaga na srce postavni Hrvat, o katerem bomo zagotovo še veliko slišali in tudi videli.

Objavljeno v reviji Liza/Maja št. 30, 19. 7. 2019