mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Kaj se dogaja z Nino Pušlar?

E. J., Zvezde, 20.08.2018 07:50:12

Priljubljena slovenska pevka Nina Pušlar je odslovila tako svoj bend kot svojega menedžerja ter začrtala novo življenjsko pot.

Delite na:
Kaj se dogaja z Nino Pušlar?
Tako si je Nina jutro po koncertu v Bovcu privoščila jutranji sprehod po čudoviti gorski pokrajini in si prisegla, da bo šla večkrat v hribe, saj ji gorski zrak in umirjenost zelo prijata. Instagram

V življenju priljubljene glasbenice Nine Pušlar se dogaja pravo čiščenje. Najprej je odslovila tako svoj bend kot svojega menedžerja ter začrtala novo življenjsko pot, na kateri se bo več posvečala sebi in svojim bližnjim, predvsem pa svojemu fantu, ki ga sicer skriva pred mediji, a njeni prijatelji pravijo, da sta srečna.

Preberite tudi: Tega o Neishini sestri najbrž še ne veste. Kliknite TUKAJ!

S pesmijo Svet je tvoj, ki jo je posnela z raperjem Zlatkom, je pridobila še kup poslušalcev, saj ima video že štiri milijone ogledov na kanalu YouTube. Po uspešnih koncertih v Bovcu in Kopru pa ima lepa Nina do konca avgusta počitnice, ki jih bo izkoristila za druženje z najboljšo prijateljico Nino Šušnjara na enem od hrvaških otokov, odpravila pa se bo tudi na obisk k prijateljem v Srbijo. Že konec avgusta pa jo čaka nov koncert na gradu Vurberk in dokončanje novega album.