ivana kovac 2 Odkrito.si

Ivana odvisna od mamil, zdaj z ljubko hčerkico

Cotswolds Svet24.si

Vsa resnica o njunem zakonskem življenju

samorog 2 Petisvet

Samorogi so ob nas, a ne kličite jih, kadar ...

vreme, ohladitev, dež Svet24.si

Velika vremenska sprememba: tako hitro se bo ...

Emi Nikočević Svet24.si

Takšna je druga plat menedžerja Bara

maja zupan miss 2017 Najstnica.si

VIDEO: Kako se pripraviti na lepotno tekmovanje?

moja bos Njena.si

Tragičen konec serije Moja boš, oboževalci ...

Govorice

Kaj se dogaja z Nino Pušlar?

E. J., Zvezde, 20.08.2018 07:50:12

Priljubljena slovenska pevka Nina Pušlar je odslovila tako svoj bend kot svojega menedžerja ter začrtala novo življenjsko pot.

Delite na:
Kaj se dogaja z Nino Pušlar?
Tako si je Nina jutro po koncertu v Bovcu privoščila jutranji sprehod po čudoviti gorski pokrajini in si prisegla, da bo šla večkrat v hribe, saj ji gorski zrak in umirjenost zelo prijata. Instagram

V življenju priljubljene glasbenice Nine Pušlar se dogaja pravo čiščenje. Najprej je odslovila tako svoj bend kot svojega menedžerja ter začrtala novo življenjsko pot, na kateri se bo več posvečala sebi in svojim bližnjim, predvsem pa svojemu fantu, ki ga sicer skriva pred mediji, a njeni prijatelji pravijo, da sta srečna.

Preberite tudi: Tega o Neishini sestri najbrž še ne veste. Kliknite TUKAJ!

S pesmijo Svet je tvoj, ki jo je posnela z raperjem Zlatkom, je pridobila še kup poslušalcev, saj ima video že štiri milijone ogledov na kanalu YouTube. Po uspešnih koncertih v Bovcu in Kopru pa ima lepa Nina do konca avgusta počitnice, ki jih bo izkoristila za druženje z najboljšo prijateljico Nino Šušnjara na enem od hrvaških otokov, odpravila pa se bo tudi na obisk k prijateljem v Srbijo. Že konec avgusta pa jo čaka nov koncert na gradu Vurberk in dokončanje novega album.