Dacinger_renata_osebni arhiv Odkrito.si

TV-voditeljica v tujino zaradi partnerja, domov ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za petek, 25. maja

harry_meghan markle Svet24.si

FOTO: To je gesta Meghan Markle, ki je razkrila, ...

dolina triglavskih jezer, triglavska jezera Svet24.si

Razkrivamo največje slovenske veleposestnike

Selena Gomez Najstnica.si

Taylor Swift se je na odru pridružila Selena ...

poterbin 2 Njena.si

Dončićevo mamo označili za najlepšo na svetu

princ charles, camilla Meghan markle Njena.si

Camilla: To se je dogajalo zaradi Meghanine ...

Govorice

Milena Zupančič ljubosumna na Polono Juh

S. J., 07.12.2017 09:01:09

»Včasih sem imela občutek oziroma sem kar vedela, da me ima rad, in morda je bil zato celo malo preveč popustljiv do mene,« pravi o režiserju Dušanu Jovanoviću slovenska igralka Polona Juh.

Delite na:
Milena Zupančič ljubosumna na Polono Juh
Polona Juh je zelo hvaležna nekdanjemu profesorju, da jo še vedno rad angažira v svojih predstavah. Revija Zvezde/ Sonja Javornik

Režiser in dramatik Dušan Jovanović priznava, da je njegova Milena Zupančič ljubosumna samo na eno drugo igralko – na Polono Juh. Že odkar je bil njen profesor na akademiji, je v njej prepoznal izjemen talent, ki ga je seveda kot umetnika resnično navdušil, to pa je opazila tudi Milena.

»Bil je zelo dober profesor, v tandemu s Štefko Drolc pa sta ustvarila tandem harmonije. Bil je zelo strasten, širokopotezen, Štefka pa zelo nežna, in enako dobro sta znala povedati stvari študentom,« se študijskih let spominja prvakinja Drame Polona Juh. »Včasih sem imela občutek oziroma sem kar vedela, da me ima rad, in morda je bil zato celo malo preveč popustljiv do mene.« Takrat se je začelo njuno veliko prijateljstvo, ki se nadaljuje tudi z vsemi sodelovanji, saj je Polona velikokrat igrala glavne vloge v njegovih uprizoritvah – tudi zadnji Zid, jezero.