julia roberts 1 Odkrito.si

Julie Roberts sorodniki njenega moža na začetku ...

Lastovke Svet24.si

Po obisku inšpekcije oziroma "mestnih gospa": A ...

Nal Husič Petisvet.si

Nal Husić: karte kažejo, kako nas 'luna gunca'

Damir Topolko Svet24.si

Šarec zahteval menjavo, Alenka ga (še) ne da

meghan beyonce 1 Svet24.si

Se je Meghan kolcalo po starih igralskih časih?

Natalija Gros, Rok Kunaver Njena.si

Tako na dopustu uživa Natalija Gros

rasema in kosovar Njena.si

Konec ljubezni: 'Moj dragi se je zaljubil v ...

Bo Jerneju Damjanu lahko pomagala žena?

D. D., Zvezde, 19.06.2019 07:41:29

Nekdanji smučarski skakalec Jernej Damjan pred novimi delovnimi izzivi.

Delite na:
Bo Jerneju Damjanu lahko pomagala žena?
Damjan in njegova žena Taya (na fotografiji s hčerko Niki) sta vešča komunikacije prek socialnih medijev, saj imata oba na različnih kanalih lepo število sledilcev in oboževalcev. Katja Kodba, Damjan Končar, Kristofer Č. Povšič

Predsedstvo Mednarodne smučarske zveze (FIS) je na zasedanju v Cavtatu potrdilo člane in članice komisije športnikov pri krovni svetovni smučarski zvezi. Med novimi člani je zdaj tudi Slovenec Jernej Damjan, ki je bil izvoljen za dveletni mandat kot predstavnik moških smučarskih skokov.

Jerneja so predlagali športniki in športnice, ki so tekmovali na zadnjem svetovnem nordijskem prvenstvu v Seefeldu, saj je v skakalni karavani med najstarejšimi in najbolj izkušenimi, predvsem pa vedno kaže veliko energije za spremembe. Na tem položaju je zamenjal Norvežana Andreasa Stjernena, jasno in glasno pa je že povedal, da ne misli nove funkcije vzeti le za čast in slavo, temveč da bo šel v akcijo in skušal kaj spremeniti v prid smučarskim skakalcem. Želi si predvsem to, da bi se športniki več začeli pogovarjati med seboj, kar v dobi družbenih medijev res ne bi smelo biti več problem. Damjan in njegova žena Taya sta sploh vešča komunikacije prek socialnih medijev, saj imata oba na različnih kanalih lepo število sledilcev in oboževalcev.

Objavljeno v reviji Zvezde št. 24, 12. 6. 2019.