vesolje Dobra karma

Kozmične povezave: vsak planet ima v vsakem ...

sladki koren Svet24.si

Basal se je s sladkarijami iz sladkega korena, ...

IMG_1361 Reporter.si

Kdo komu daje inštrukcije? Miro Petek in Bojan ...

bencin, gorivo, bencinski servis Svet24.si

Vlada uvedla liberalizacijo cen goriv

petrol-970x564-prodajna_mesta Necenzurirano

Iz naših žepov v žep ministra Vizjaka

presaditev organov Odkrito.si

Darovanje organov je "dejanje srca"

Josip Drabik Njena.si

Ljubezen po domače: Tudi Josip ni neznanec malih ...

Jenn je bila boljša od Angie

kl, 12.08.2020 10:00:00

Jennifer ali Angelina? Temu vprašanju se je Brad Pitt izogibal kolikor se je dalo. Potem pa se je napil in resnica je prišla na dan.

Delite na:
Jenn je bila boljša od Angie
Brad Putt, Jennifer Aniston, Angelina Jolie splet

Zdaj 56-letni igralec je trdno molčal ob vprašanjih, ki so se tikala primerjave njegovih bivših žena, posebej tistih, ki so bila povezana z njegovimi izkušnjami iz spalnice.

Če je verjeti viru iz njegove bližine, pa naj bi razkril, da je bilo z Jennifer Aniston v spalnici bolj zabavno, poroča hrvaška revija Story, ki pa vira ne navaja.

"Nekoč je popil dve ali tri pijače preveč in prijatelji so ga nagovarjali, naj razkrije, s katero soprogo se je v spalnici bolje zabaval. Čeprav naj bi najprej zavrnil odgovor, pa je na koncu priznal, da je bilo z Jennifer bolj sproščeno in da je v njuni postelji bilo več strasti," piše časnik.

Brad je sicer tudi povedal, da je v začetku bilo veliko strasti tudi z Angelino, vendar pa se je kmalu vse spremenilo in Angie menda ni hotela posteljnih igric več kot dvakrat na teden. Brad naj bi tudi povedal, da je bila Aniston "najbolj zabavna oseba, s katero je kdaj spal", ker je bila zelo samozavestna in vedno pripravljena poskusiti kaj novega. Poleg tega ga menda ni nikoli zavrnila in je bila vedno razpoložena za vroče igrice, je razkril neimenovani vir.

Obe zakonski zvezi Brada Pitta sta trajali pet let. Z Jennifer ni imel otrok, medtem ko mu je Angelina rodila tri, še tri pa sta skupaj posvojila.